Portabil, Versatil Acrilice Fotografia cu Frânghie în aer liber, Instrumente Reflectorizante Barca Semnal Oglinzi Fluorescente pentru Exterior

(0)
Disponibilitatea:În stoc
13.56lei 10.59lei

Culoare:

Portabil, Versatil Acrilice Fotografia cu Frânghie în aer liber, Instrumente Reflectorizante Barca Semnal Oglinzi Fluorescente pentru Exterior

Caietul de sarcini:

De dragul de a transmite semnal rapid și precis în aer liber pe care le puteți folosi această oglindă, de asemenea, poate fi folosit pentru comunicare la distanță și pentru a reflecta semnalul cu centrale cu scopul de pol.

Echipat cu funie, care va fi portabile și convenabil de a folosi și poate evita în mod eficient pierderea atunci când în aer liber, și veți fi în siguranță și ușor de operat datorită fluorescente funcție, care pot lumina în întuneric sau noapte.

De a face cu materiale acrilice, această oglindă este solid si rezistent la uzura pentru a utiliza.

Lungimea produsului este de 7,5 cm, lățimea este de 5 cm, înălțimea este de 0,55 cm.

Este potrivit pentru activități în aer liber cum ar fi camping, drumetii, pescuit și altele pentru a supraviețui și de a transmite semnalul.

Nume Produs: Semnal Oglinda

Material: Acril

Caracteristici: Fluorescente, Rezistente La Uzură, Solid

Detalii Dimensiuni:

7.5 cm x 5 cm x 0,55 cm/2.95" x 1.97" x 0.22" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Oglinda pentru Semnalizare

Tag-uri: mini f54 în aer liber oglindă de acoperire, versatil, pliabil sac, htc acoperire oglindă, fluorescent lumina pridvor, gmc acoperire oglindă, d-semnal led, oglinda acoperi în aer liber mustang, fluorescente de lumină biciclete, instrument de putere pereche discount, panou solar 1w 5v.

Origine NC(de Origine)

0 Recenzii

Adauga un comentariu