Adeziv Carlige Auto Adeziv Rezistent La Apa Ras Titularul Duș Aparat De Ras Cârlige Cuier Grele Bucatarie Baie Lipicios Cârlige De Perete

(0)
Disponibilitatea:În stoc
25.38lei 17.25lei

Culoare:

Caracteristici:

1. De Calitate superioara: auto-adeziv de ras cârlige este folosind material acrilic și de suprafață periat tratament pentru a preveni zgârieturi care au rezistenta excelenta la apa, antirugină și anticoroziune proprietăți pentru utilizarea de lungă durată.

2. Cârlige duble Design: cârlig Dublu de proiectare așa că au diferite utilizări și cârlig este gros și robust, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rupere.În plus față de aceasta, marginea de cârlig este buna ca nu va doare mana .

3. Grele: adeziv de acest aparat de ras cârlige are avantajele de înaltă viscozitate, puternic intial de adeziune, film bun elasticitate că nu este ușor să cadă.

4. Usor de instalat: nu este nevoie de instrumente externe, cum ar fi cleiuri, șuruburi sau cuie, doar coaja de pe stratul de protecție și apăsați adeziv cârlige să rămânem pe poziția dorită.

5. Utilizarea salbatic: plug cârlige pot în condiții de siguranță bastoane pe gresie, marmura, mental, sticlă sau alte suprafață non-poros, acesta poate satisface nevoile dumneavoastra diferite care foarte convenabil de a organiza baie, bucatarie, dormitor, birou, scoala, hotel sau magazin .

Descriere:

Nu numai că puteți agățat de ras, dar, de asemenea, poate deține plug, prosop, burete, burete, șorț, ustensile de bucătărie, în baie și bucătărie sau organizarea festivalului decoratiuni de interior sau în aer liber.

Specificații:

Dimensiuni: 6*4.5*2.5 cm

Material: Acril

Grosime: 3mm

Pachetul Include: De

8 * Adeziv Cârlige

8 * bandă Adezivă

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: negru cârlige simple, negru lemn usa de cârlig, alb îmbrăcăminte cârlig, negru flamingo red hook, negru retro cârlig, cristal negru cârlig, negru cârlig de epocă, cârlig de metal negru mare, cârlig tesa negru, marea neagră alb cârlig.

Nr. de Cârlige 8
Origine NC(de Origine)
Material PVC

0 Recenzii

Adauga un comentariu