Onlymaker Femei Dublu Platforma Glezna Cizme de piele de Căprioară cu Toc Stiletto Sexy Cizme pentru Petrecere Bal de Dimensiuni Mari US5-15

(0)
Disponibilitatea:În stoc
472.48lei 236.26lei

Culoare:

Talpa de cauciuc ÎNĂLȚIMEA tocului-- 15~16 CM, Aprox. 5.9-6.3 Cm; inaltime Platforma:1.5"~1.7".Datele Ușor Plutind în Sus și în Jos de Dimensiuni Diferite.SPECIAL DESIGN ELEGANT-Cald Pluș Linie și Faux piele de Căprioară material terminat cu dublu platforma evidenția personalitatea ta,prelungi picioarele,ține-ți pantof-joc de pe punctul cu o mai ia pe mare moda.Ușor pentru a se potrivi BLD sau Blugi pentru participarea la eveniment,sală de bal,un club de noapte, fotografiere stradă,de întâlnire,petrecere etc. Design vă oferă un modern și elegant uite.REZISTENT la ALUNECARE UNIC ... un dispozitiv durabil TPR unic și confortabil, capitonat branț care îmbrățișează picioarele tale pentru a oferi stabil si confort la fiecare pas.DUPĂ-VÂNZARE de SERVICII-Dacă există orice deteriorat sau problema dimensiunea sau calitatea problema, vă rugăm să ne contactați direct, ne vom ocupa în curând, până când sunteți mulțumit.

Tag-uri: pantofi de înaltă stripper, cizme biger dimensiune, femeie de moda pompe, onlymaker femei pantofi deschise, silicon femei pompe, platforma glezna cizme dantela, michael khors cizme genunchi, bocanci marimea 17, martin platforma glezna cizme, toc pantofi de lemn.

Boot Înălțime GLEZNA
Inaltime Platforma 3-5cm
Material De Talpa cauciuc
Toc De Tip Tocuri Subtiri
Branț Material PU
Model Tip Leopard
Forma De Deget A Subliniat Toe
Origine NC(de Origine)
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
is_handmade Da
Cizme Tip De bază
Nume De Brand onlymaker
Tip De Închidere ZIP
Numărul De Model Y8914B Y8914A
Material De Sus Faux Piele De Căprioară
Tip De Element Cizme
Înălțime Toc Super-Mare (8 cm-up)
Materiale De Captuseala PU
Material Ax PU
Sezon Primavara/Toamna
Numele Departamentului Adult
Element De Moda fermoar
Cu Platforme Da

0 Recenzii

Adauga un comentariu