4 Ou Incubator De Semi Automata Incubator Pui Mini Digital Temperatura Incubator Mașină De Pui De Rață Păsări De Prepelita

(0)
Disponibilitatea:În stoc
106.43lei 75.57lei

Culoare:

Descriere Produs

Vizibile de Design: albastru transparent casă mică ou incubator este ușor de a observa întregul proces de incubație,Ușor pentru a vedea de incubație condiție, potrivit pentru experimentele din clasă, hobby-uri sau un home bazat de incubator.

Uniformă a Căldurii: zgomot Redus, ventilatorul de răcire poate ajuta pentru a accelera uniformă a căldurii în incubator și de a îmbunătăți rata de eclozare.

Rândul său, manual de Ouă: Acest incubator poate ține 4 ouă și este ușor de curățat și simplu de utilizat,Manual egg incubator, mult mai sigur pentru ouă automată ou incubator.Ai nevoie de a deschide și de a activa manual ouă, manual pune apă în tava pentru a controla umiditatea.

Utilizarea pe scară largă: Acest incubator este potrivit pentru găini, rațe, gâște, prepelițe, păsări, porumbeii,șarpe și cele mai multe tipuri de păsări de curte, ouă pentru incubație,Mini dimensiune, perfect pentru utilizarea în clasă și de a ajuta copiii să învețe despre incubație de cunoștințe.Notă: vă Rugăm să confirmați că oul este un ou fertilizat înainte de utilizare.

Material: păsări De curte hatcher masina de facut de înălțime din material plastic de calitate,bună rezistență,anti-îmbătrânire și durabil,Includ un amovibil tava de ou pentru ușor de curățat,Este un foarte bun instrument de predare.

Despre Transport

Noi sprijinim livrare toate comenzile în termen de 12-24 de ore după ce cumpărătorul a făcut plata.China Post/ePacket/Denimdistribution.ro Standard de Transport este cea mai rapida metoda de transport maritim.De obicei, timpul de livrare este de aproximativ 2-3 săptămâni pentru multe țări.Puteți primi comanda foarte rapid.

Tag-uri: hhd 1tb gameng, violet hhd, ouă hhd 12, hhd 12egg, hhd 256mb, hhd 1tb calculator, hhd 6tb interne, hhd 4tb laptop, hhd hp, hhd 6tb violet.

Tip Animale De Ferma
Animale De Ferma De Tip pui, Pui De Rață Păsări De Prepelita
Nume De Brand HHD
Numărul De Model YZ-4
Putere 15W
Material ABS
Origine NC(de Origine)
Plug NE/EU/AU/MAREA BRITANIE

0 Recenzii

Adauga un comentariu