Pentru Sony Xperia XZ Premium Caz de 5.5 inch Hibrid Kickstand Uimi Accidentat Armura de Cauciuc Greu PC+TPU Sta Funcția de rezistent la Șocuri Caz

(0)
Disponibilitatea:În stoc
40.31lei 22.17lei

Culoare:

NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică de $5.00, vom transport gratuit prin 4PX Singapore Post, OM Pro, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).

Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau Denimdistribution.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.

o.Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

b.Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

Pentru Sony Xperia XZ Premium Caz de 5.5 inch Hibrid Kickstand Uimi Accidentat Armura de Cauciuc Greu PC+TPU Sta Funcția de rezistent la Șocuri Caz

Tag-uri: premium xperia xz sabie, câinele sony xz premium, audi xz premium caz, baterie sony xpera j, xperia xz suport premium, boot xz premium, caz xpiria zx, sony xperia xz caz jasmine, xz caz selecon, imagine sony xz premium.

Design Simplu
Compatibil Marca Sony
Caracteristici pentru Sony Xpera la casa Expe xpreia Accesoriu Caso xpreia Expe
Tip pentru Cazul în care Telefonul a Acoperi hoesje Protector Etui Caz Clapetă de Lux, Caz; Numărul de Model
Nume De Brand mksup
Origine NC(de Origine)

0 Recenzii

Adauga un comentariu