HOT-Carbură de Tungsten Sfat Scriber 2 bucăți, Aluminiu Gravură, Gravură Pix Cu Clip Și Magnet Pentru Sticlă/Ceramică/Metal Foaie

(0)
Disponibilitatea:În stoc
58.94lei 43.01lei

Culoare:

HOT-Carbură de Tungsten Sfat Scriber 2 bucăți, Aluminiu Gravură, Gravură Pix Cu Clip Și Magnet Pentru Sticlă/Ceramică/Foaie de Metal Durabil Materiale: sticla trasorul de caracteristici durabile de carbură de wolfram, corp din aluminiu făcându-l funcționează fără efort pe hard materiale, inclusiv oțel călit, oțel inoxidabil, ceramică și sticlă.Un timp de brichetare din carbură de wolfram este mai durabil decât altele, nu este ușor să renunțe.

Magnet Permanent pe această gravură instrument preia piese de mici dimensiuni si preia din oțel chips-uri la greu-la-ajunge la locurile.

Confort la Utilizare: la Îndemână, stil stilou cu design convenabil clip de buzunar, Striate mâner din aluminiu oferă un control maxim și confort.

Ușor pentru a Stoca: Fiecare Gravură pix vine cu un chuck pentru inversarea carbură de tungsten punct, atunci când nu este în uz.

dimensiune:15 x 1 x 1 cm

Material:metal

culoare:Argint

Conținutul Pachetului:

2 x Carbură de Tungsten Sfat Scriber

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: diadema, întuneric academia de moda, af35 senzor de vitezometru.

Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul

0 Recenzii

Adauga un comentariu