2019 Nou la Modă Rotund Geometrie Coliere & Pandantive pentru Femei Lanț de Link-ul Natural Negru Coajă Colier de Cadouri de Partid Plajă Bijuterii

(0)
Disponibilitatea:În stoc
22.07lei 17.01lei

Culoare:

Descriere Produs:

Numele: colier

Material: shell

Culori: ca spectacol cinematografic

Dimensiuni: ca imagine

Greutate: 26 g , Ca spectacol cinematografic

Ambalare: 1 buc/sac

OEM/ODM: Acceptabil, pls contactati-ne!

Produs arată

Toate imaginile au fost luate în împușcat reale, PS, dar din cauza ecran de computer rezoluția, brightnedd, contrast etc, pot exista diferențe de culoare.

Dacă aveți orice întrebări, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate .Puteți obține Noul nostru Sosire și informații cu Discount în timp.

transport maritim: 1.Elementele vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2.Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.feedback: a Pleca de feedback negativ nu va rezolva nimic.Comunicare POZITIVĂ nu.Dacă există ceva greșit, vă rugăm să ne contactați imediat.Vă rugăm să ne dea o șansă de a face cele mai bune noastre pentru a satisface și de a fi îmbunătățite.contactați-ne: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o buna comunicare.Odată ce ați achiziționa, vă rugăm să Nu lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit un produs în 45 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Tag-uri: halat de mătase, pluto caz, 70 volt matrice cu led-uri.

Colier Tip Coliere Coliere
Funcția Starea De Spirit Tracker
Greutate netă 26g
Pachet 1 Buc/Opp Sac
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Culoare Ca spectacol cinematografic
Dimensiune Pandantiv 5*5cm
Compatibilitate Toate Compatibile
Stil La MODĂ
Fabrica Da
Origine NC(de Origine)
Tip Lanț Strand
Forma\model Runda
Numărul De Model CX289
Nume De Brand couldxin
în plus lanț 7 cm
OEM/ODM personalizat opțional
Ocazie Petrecere, Petrecere, Nunta, Aniversare, Cadou, promovarea
Gen Femei
Material Shell
Picătură de transport maritim Suport
Tip De Produs coajă colier
lungime 45cm

0 Recenzii

Adauga un comentariu