Doamnelor Negru Din Piele Tocuri Platforma Glezna Cizme Pentru Femei Toamna Iarna Chelsea Scurt Indesata Cizme Pantofi Bottine Femme

(0)
Disponibilitatea:În stoc
519.88lei 259.94lei

Culoare:

Prieteni, vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă alege dimensiunea corectă în funcție de lungimea piciorului(imaginea de mai jos); de exemplu: dacă doriți să măsurați înălțimea de la călcâi la deget de la picior este de 24,5 cm, vă rugăm să alegeți dimensiunea 9. Fizice fotografii facute cu telefonul mobil:

Vânzător instrucțiuni:

1: produsele Pe care le vinde au suferit 3 inspecții stricte pentru a se asigura că cumpărătorii primesc produse calificat.

2: produsele Noastre trec prin presiune-dovada și dovada de ambalare pentru a se asigura că produsele pot fi livrate cumpărătorilor în condiții de siguranță.

3: metoda De logistică vă recomandăm este rapid și la prețuri reduse, care salvează cumpărători de cumpărături costurile și de a reduce timpul de transport.

4: culoarea produsului imaginea este ușor diferită de culoarea de produsul real.Acest lucru este un fapt obiectiv, vă rugăm să fiți conștienți.

5: Dacă aveți întrebări după ce a primit produsele noastre, vă rugăm să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a le răspunde.

6: în cele din Urmă, vă rugăm să ne lăsați un 5-stele de evaluare, vă mulțumesc pentru recunoaștere și sprijin pentru noi, și vă doresc sănătate și fericire!

Tag-uri: ursul cizme pentru femei, cizme de pădure femei, mos craciun cizme negre, cizme de iarna womenp, extreeme cizme cu toc, za chelsea cizme femei, mrn chelsea cizme, luxary pantofi femei, moneda pantofi de iarna, grand pantofi platforma.

is_handmade Da
Înălțime Toc Mare (5-8cm)
Origine NC(de Origine)
Numele Departamentului Adult
Inaltime Platforma 0-3cm
Materiale De Captuseala PIELE NATURALA
Material De Talpa cauciuc
Cizme Tip Chelsea Cizme
Ax-Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Cu Platforme Da
Branț Material Piele de oaie
Tip De Element Cizme
Model Tip Solid
Nume De Brand CDPUNDARI
Partea Superioară-Din Piele Tip Piele De Vaca
Numărul De Model glezna cizme pentru femei
Sezon Primavara/Toamna
Material De Sus PIELE NATURALA
Căptușeală-Piele Naturala Tip De porc
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Stil Concis
Forma De Deget Rotund Toe
Toc De Tip Toc pătrat
1 glezna cizme pentru femei
Material Ax PIELE NATURALA
Boot Înălțime GLEZNA
Tip De Închidere Banda elastica
Element De Moda Platforma

0 Recenzii

Adauga un comentariu