WCMT030208 WCMT040208 WCMT050308 WCMT06T308 WCMT080412 GD130 GD9030 de frezat introduce strung CNC instrument din oțel inoxidabil carbură de a introduce

(0)
Disponibilitatea:În stoc
123.16lei 56.67lei

Culoare:

Material lamă introducere:

GD9030: General de materiale, potrivite pentru prelucrarea de oțel și din oțel inoxidabil materiale.GD130: Adecvat pentru prelucrare materiale din oțel inoxidabil.

Cumparatorul observa:

1. Informații comandă, în scopul de a se asigura că produsul ajunge în mâinile rapid, vă rugăm să confirmați integritatea și corectitudinea primirii de informații înainte de a comanda.Codul poștal este foarte important.Unele logistica nevoie de informații exacte și coduri zip, altfel ele nu vor fi livrate la tine în timp.Dacă există o nevoie de a schimba produsul primirea de informații, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp pentru a schimba pentru tine. 2. Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm să feedback-ul în timp.Vom rezolva pentru tine în timp.Acorde o atenție la magazin de cadouri, magazinele noastre au reduceri speciale pentru fani, neregulate evenimente mari și cupoane de așteptare pentru tine. 3. Din cauza naturii speciale a anumitor țări și alte efecte de transport, este recomandat să specificați Denimdistribution.ro fără Griji de Logistică, care este oficial logistică.Dacă există alte circumstanțe, logistica va compensa în mod automat tine.Dragi prieteni, vă rugăm să fiți siguri că după ce am trimite produsul, vom acorda o atenție la starea de pachet și trimite pachetul de informații în timp.Dacă produsul nu ajunge, vă rugăm să nu vă faceți griji, logistica, uneori, va fi amânată.Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm să feedback-ul în timp.Vom rezolva pentru tine în timp. 4.Dacă vă acorde atenție la magazinul nostru sau să dea o laudă de cinci stele, ne va fi foarte recunoscător.cumpărături fericit!Vă mulțumesc!

Tag-uri: încărcător de baterie 16 slot 2, plictisitor instrument ccmt0602, indexabile strung, dewalt 18 freze, wcmt050308 introduce, colier gotic inoxidabil, led 50w 120volt 140volt, kalen colier inox, în formă de u, pearl nail burghiu, tpgh 315 cs6 plictisitor instrument.

Certificare Nici unul
Material Greu De Aliaj
Origine NC(de Origine)
Duritate 92
Nume De Brand DYSMCV
Utilizare De Cotitură Externe Instrument
Numărul De Model WCMT
Acoperire PVD+CVD

0 Recenzii

Adauga un comentariu