Fructe Din Oțel Inoxidabil Recipient Boluri Stand Pentru Modern Pliabil Rotație Blat De Bucatarie Rotund Mare Coșuri De Depozitare Bine

(1)
Disponibilitatea:În stoc
137.67lei 108.75lei

Culoare:

Creativitatea Din Oțel Inoxidabil, Coș Cu Fructe Pliabil Rotație Stand De Fructe Bol De Fructe Suport Pentru Fructe, Legume Sau Pâine

Puncte: 1、Oțel Inoxidabil de Înaltă calitate: Realizate din produse alimentare-clasa a oțel inoxidabil, coș cu fructe este non-toxic, anti-rugină, care dispune de o structură puternică și puternic de stabilitate.Puteți șterge murdăria de pe coș cu un burete umed/pânză și curăța cu ușurință atunci când este necesar, și din oțel inoxidabil, coș cu fructe creează o atmosferă high-end cu aspectul său elegant.

2、Ușor pentru a Stoca: Acest coș cu fructe poate fi ușor de deschis, ușor pliate strâns, și este ușor pentru a stoca într-un sertar.Coșul este curat și convenabil pentru depozitarea fructelor.

3、Mare Capacitate: dimensiune pliată de bucătăria noastră coș cu fructe este abput 34.5*11cm/13.58*4.33, iar desfășurat dimensiunea coșului este de aproximativ 38*19*26cm/14.96*7.48*10.24 în, și este suficient de mare pentru a stoca mai multe elemente, care pot stoca, de asemenea, pâine, legume și gustări în bucătărie, camera de zi si sala de mese.

4、Rotație Stand de Fructe: pur și Simplu răsuciți coș cu fructe, acesta poate fi rotit, și este ușor pentru a stoca.Și este foarte potrivit pentru fructe, legume sau pâine.

5、Mare pentru Decor Acasă: coșul este perfect pentru decor acasă.Și coșul nu este potrivit doar pentru uz personal, dar, de asemenea, poate fi folosit ca un cadou de casă nouă sau un elegant de nunta sau cadou de logodnă.

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil

Dimensiune pliată: circa 34,5*11cm/13.58*4.33 în

Desfășurat dimensiune: 38*19*26cm/14.96*7.48*10.24 în

Lista De Ambalare:

1*din Oțel Inoxidabil, Coș cu Fructe (nu include alte produse)

Tag-uri: silkion accesorii de bucatarie, 3 titularul suport tort, răchită mari saci de paie, tin coșuri de depozitare, velo sac coș, din oțel inoxidabil joker, termos coș, rotirea pungi de depozitare, dimensiuni cos cărucior, deține bucătărie organizator.

Origine NC(de Origine)

1 Recenzii

  1. img

    Ajangel620 - 2021-10-28

    Fi atent!!!!!!! Înșelăciune vânzător!!!!!!!! După ce am plasat o comanda el a susținut că transportul a fost anulat pentru că a fost obligat să plătească mai multe impozite și mi-a cerut să transfere mai mulți bani pentru a-l prin achiziționarea de un alt fictive de produse.

Adauga un comentariu