100buc Multumesc Hârtie Kraft Categorie Decor Petrecere Merci de Cadou de Hârtie Hang Tag-uri Cărți de Hârtie DIY Pret Eticheta Handmade Etichetele

(1)
Disponibilitatea:În stoc
25.81lei 13.42lei

Culoare:

Nume: 100buc Multumesc Hârtie Kraft Categorie

1, Dimensiuni: 1.9x5.1cm

2, Material: Hartie

3, Design: ca imagine

4, CANTITATE: 100buc cadou tag-ul (doar pentru tag-uri cadou, nu siruri de caractere)

Avem multe, multe forme și culori cadou tag-ul puteți găsi în magazinul nostru ......

Livrare :

1.Suntem fabrica de furnizor, dacă vrei să cumperi larege cantitate,am să-ți dau en-gros de reducere,dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti,multumesc.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

3. Te rog, spune-ne adresa ta corecta după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe adresa dumneavoastră în Ali express, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

4. În mod normal, este nevoie de 10-30 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Taxe De Import

1.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

2.Nu vom fi responsabili pentru locale personalizate de încărcare.

Tag-uri: cheie portofel handmade, sirena categorie, pokemon manual, hârtie pentru copii mască de câine, articole de îmbrăcăminte tag-uri lucrate manual, hârtie kraft diaries, card cadou militare, drop tag, personalizat tag-uri cadou, carduri cadou de căsătorie.

Tip De Produs Etichetele
Utilizarea Pantofi, Îmbrăcăminte, Saci
Caracteristică Eco-Friendly, Recyled
Numărul De Model 13A10N A3-4N
Origine NC(de Origine)
Dimensiune about 1.9x5.1cm
BUC 100buc Tag-ul Cadou
Material Hârtie
Technics TIPĂRITE

1 Recenzii

  1. img

    Sygfuysegsf - 2021-10-24

    NU VIN

Adauga un comentariu