Autorizat MOC-63463 812Pcs Micro Battle pe Takodana Nava Model Cărămizi Kit Blocuri Set Compatibil cu 75244

(0)
Disponibilitatea:În stoc
661.57lei 330.79lei

Culoare:

812Pcs Micro Battle pe Takodana MOC-63463 Nava Model Cărămizi Kit Blocuri Set Compatibil cu 75244 (Autorizate și Proiectat de Ron_mcphatty)

Caracteristici:

.Micro Battle pe Takodana, MOC-63463, a fost proiectat de ron_mcphatty.Scara: 1:250. Compatibil cu 75244. Piese de imprimare va fi înlocuit de către părți obișnuite.

.812pcs în total.Făcute de înaltă calitate, eco-friendly, ABS plastic, în turnare de precizie turnare, asigurarea în condiții de siguranță a procesului de asamblare.

.Vino cu electronice de instruire (Nu din Hârtie) pentru a vă ajuta de asamblare.Compatibil cu alte mainstream bloc piese de brand în piață.

.După asamblat, acesta este o colectie model de afișare și de fundal de decor; este propice pentru educația timpurie și face ideal cadouri și premii pentru inapoi-la-scoala de sezon și de sărbători.

.Există particule mici în interior, să acorde o atenție la utilizarea în condiții de siguranță și de depozitare, potrivit pentru peste 8 ani.Dacă te întâlnești probleme în timpul procesului de asamblare, vă rugăm să ne contactați din timp.

.Designer Mesajul lui: De la Space Wars: Episodul VII - Forța se Trezește aici este o scară micro Takodana scena, inspirat într-un fel de Luptă pe Takodana set 75139. Maz Castelul lui: 324 piese (inclusiv Maz și o micro persoane), 12.8x9.6cm, a lui Kylo Ren de Transfer: 197 piese (inclusiv stand și micro cifre), 16.5 cm inaltime, Castelul Rămâne Scenă de Luptă: 167 buc (include X-Wing, TIE Fighter și cifre), 10.8x6.6cm, în Primul rând Pentru Transportul Trupelor: 52 piese, 7.4 cm lungime, de aproximativ 4 lire pentru a construi.Rezistența la Transport: 72 bucati, 7.7 cm, am vrut să creeze un pachet mic de Forța se Trezește nave și pentru că îmi place Takodana scena am încercat combinarea celor două într-o singură micro tratament.Una dintre mele preferate părți ale filmului este atunci când Poe muguri de jos o duzină de Legături, așa că am crezut având un X-Wing si TIE Fighter prezentate mai sus Finn, Han și Chewie luptă trupele în Maz e ruinele castelului s-ar putea face o alternativă frumos Episodul VII birou de jucărie.Kylo Ren e Upsilon de Transfer este cu toate acestea cea mai mare parte a scenei și a fost distracție mare pentru a recrea.Din păcate aripile nu sunt în măsură să se prăbușească în jos, dar se mișcă în poziție verticală și nava încă arată foarte impunere a aterizat de genul asta (și, de fapt, n-am realizat că acest lucru este modul în care acesta a terenurilor pe Crait).Am avut posibilitatea de a prelungi scena de lupta ruinele castelului și include cele mai multe dintre Maz Kanata Castelul lui.Nu mă aștept ca cineva să-l construiască, de o foarte plictisitor gramada de bronz inchis nu e strict la scară largă, dar, în schimb, un mini reprezentare, cum ar fi Casa mea Unul si Vader Castelul MOCs.În cele din urmă, am inclus Prima Comanda si Rezistenta Transportă de la locul faptei, aceste nave sunt la scară, și am adăugat modele de totul într-un singur fișier Studio pentru a vă permite pentru a alege și alege care componente pentru a construi.Dacă nimic altceva, sunt sigur că câțiva dintre voi s-ar putea bucura de Kylo Ren de Transfer.

Caietul de sarcini:

.Material: ABS

.Produs Greutate: 800g

.Dimensiuni ambalaj: 37 x 27 x 7 cm

.Pachetul Greutate: 920g

.Ambalare: Cutie Grafic

Lista de ambalare

.1 x Bloc

Tag-uri: hobby kituri model de plastic, bloc stele moarte, porsche kituri model de plastic, vechiul model kituri, bloc stele regina, împinge bloc de culoare, costume de baie, dinozaur kituri model de plastic, smart kituri model de plastic, camion din plastic model kituri, bloc stra wars.

Tip Compatibil cu lego star wars
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
1 Model Kit De Constructii
4 Cadou De Crăciun
Varsta Recomanda 7-12y, 12+y, 18+
Coduri de bare No
5 jucărie de crăciun pentru copii
Numărul De Model 3313362
Gen Baieti
Plastic Forma Bloc Formă Neregulată
3 cadou de crăciun pentru copii băiat
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Avertizare Nici unul
2 construirea modelului jucarii hobby-uri
Plastic Tip ABS
3C Tip
Certificare 3C

0 Recenzii

Adauga un comentariu