Versiune globală Huawei Band 6 Smartband de Oxigen din Sange 1.47"AMOLED Band6 de Ritm Cardiac Ecran cu LED-uri Tracker de monitorizare de Somn Trupa 6

(0)
Disponibilitatea:În stoc
372.80lei 205.02lei

Culoare:

Versiune globală Huawei Band 6 Smartband de Oxigen din Sange 1.47"AMOLED Band6 de Ritm Cardiac Ecran cu LED-uri Tracker de monitorizare de Somn Trupa 6

CAIETUL de sarcini:

CULOARE: Negru, Roz

ECRAN:AMOLED de culoare ecran | Rezoluție: 194 x 368 pixeli | Dimensiune: 1.47 cm

DIMENSIUNE: 43 mm (H) x 25.4 mm (W) x 10.99 mm (D)

MATERIAL

Încheietura curea: cauciuc Siliconic

GREUTATE: Aproximativ 18 g (fara curea)

BUTON: Full-ecran touch + buton lateral

CONECTIVITATE

Bluetooth: 2.4 GHz, BT5.0, BLE

CERINȚE DE SISTEM

Android 6.0 sau mai recent | iOS 9.0 sau mai târziu

SENZOR

6-axa IMU senzor (senzor Accelerometru, Giroscop senzor) | Optic senzor de ritm cardiac

REZISTENTA LA APA DE RATING

5 ATM rezistent la apă

PORTUL DE ÎNCĂRCARE

De încărcare Magnetic degetar

Huawei Band 6 VS mi Band 6 diferența:

1.trupa 6 ecran-a-corp raport este de 64,7%, miband 6 este 61.4 .

2.trupa 6quickly răspuns la apel ,miband 6 nu suport .

3.huawei band 6 suport 96 antrenament moduri , miband 6 30workout moduri .

4. suport toata ziua SpO2 Monitor; miband 6 suport SpO2 .

5.180 mAh ;miband 6 125mAh.

Huawei Band6

Toate-Zi SpO2 De Monitorizare /FullView Display /2-A Săptămână De Viață A Bateriei

Noua Trupa de pe Bloc

HUAWEI Band 6 are o 1.47-inch AMOLED FullView display, cu 148% mai mari, vizibile zonă,și un low-bezel 64% ecran-a-corp raport.Cmbine care cu înaltă rezoluție 194*368 display cu 282 PPI si ai ceva cu adevărat impresionant să se uite la pe încheietura mâinii.

A Face Datele Mai Mare

Mare,mare ecran-a-corp raport afișa nu numai că arată bine,oferă, de asemenea, mai multe dintre datele pe care doriți.Poze mai mari,statistici exercițiu,și constantă de monitorizare a ritmului cardiac poate fi prezentat în detalii uimitoare.Și au mai multă libertate pentru a vizualiza toate,datorită intuitiv 4-way tochscreen de control.

Confort în culoare

Purta ceea ce se simte bine pentru tine .Alege din 4 diferite HUAWEI Band 6 curea de culori,fiecare cu propriile lor estetice individuale.Realizate din piele-friendly,UV-tratat de silicon,sunt super-ușoare și relaxante murdărie-rezistent.Și cântărind doar 18g,curea-te în pentru o uzura confortabil.

2 Săptămână de Viață a Bateriei

Rezistenta atlet de wearables'world,HUAWEI Band 6 oferă o incredibilă 14-a zi de viață a bateriei pentru utilizarea obișnuită,și de 10 zile pentru utilizarea grele.Atunci când nu a alerga afară de baterie, nici o problemă-puteți obține 2 zi de utilizare la doar 5 minute;timp de încărcare cu încărcător magnetic.Viața e prea scurtă pentru a fi mereu în criză de ea.

24/7 De Monitorizare A Ritmului Cardiac

Urmărirea rata de foc este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru fitness si sanatate.TruSeen 4.0 monitorizarea ritmului cardiac tehnologie folosește un obiectiv optic și AI-pe bază de prelucrare a datelor pentru a monitoriza cu precizie rata de inima ta 24 de ore pe zi.Fi alertat instantaneu atunci când rata de inima ta 24 de ore pe zi.Fi alertat instantaneu atunci când rata de inima ta 24 de ore pe zi.Fi alertat instantaneu atunci când rata de inima ta scade sub sau crește peste nivelul de siguranță.Pune sănătatea inimii în față și în centru.

Toate-zi SpO2 de Monitorizare

Cronica scăzut saturația de oxigen din sânge,SpO2,poate duce la oboseala,pierderi de memorie,și chiar creierul și inima daune.Pentru aceste motive,veți dori să asigurați-vă că veți rămâne mereu în sarfe zona.HUAWEI Band 6 are un built-in SpO2 sistem de detectare care monitorizeaza saturatia de oxigen din sange 24/7.Dacă scade prea mici trupa va vibra,deci, poate avea timp să respire și să-și recapete echilibrul.

TruRelax™ Stres Monitorizare

Calma, nu re-trăi.Urmăriți nivelul de stres pe tot parcursul zilei cu TruRelax™ stres monitorizare, și când ajung prea mare, utilizați built-in respiratie ghid de formare pentru a reveni singur la o relaxat, concentrat stare de spirit.Începe pe cale de a un mai puțin stresat de viata.

De Urmărire A Ciclului Menstrual

Păstrați un ușor tonavigate calendarul ciclului menstrual cu HUAWEI Trupa 6. Primi discret, în timp util memento-uri pentru atunci când perioada de dvs. este de a veni.O grijuliu, amabil prieten pe încheietura mâinii.

Inel din Nou de Tine

Activa zi de setare 3 activitatea de zi cu zi obiective-Măsuri.timp de exercițiu, și în picioare timp de Ore Active.Modrate la Intensitate mare Activitate.HUAWEI Band 6 va menține în mod automat o urmări progresul dvs. prin intermediul colorate, eye-catching inele.Obține motivarea memento-uri și notificări atunci când te-am atins obiectivele.Mereu se simte.mai bine atunci când te-am câștigat.

Tag-uri: huawei sârmă hononr 6, actiiv monitor de presiune sanguina, bratara huawey banda de 5, telefon ono 6, band6 huawei protecter, bratara huawei smartband 5, acoperi band6, huawei ٤ trupa, huwawei trupa 6 curele, curea placa huawei band 4.

Stil Ecran Dreptunghi/Pătrat în formă de
Grad impermeabil Profesional Rezistent La Apa
Stil Sport
Compatibilitate Toate Compatibile
Tip Ecran LED
Origine NC(de Origine)
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Funcția Passometer, Tracker De Fitness, Somn Tracker, Mesaj De Memento, Memento Apel, Mesaj De Notificare, Metru Altitudine, Tensiunii Arteriale, Ceas Deșteptător, Viteza De Măsurare, Cronograf, Notificările De Social Media, De Oxigen Din Sange, Calendar, Numărătoarea inversă, saptamana, Rata De Inima Tracker, Busola, Activitate Tracker
Model Huawei Band 6
Limba engleză
Carcasa Din Material Aliaj
Nume De Brand Huawei
Ecran Tactil Da
Banda Detasabila Da
Material de trupa cauciuc
Certificare CE

0 Recenzii

Adauga un comentariu