5Pcs Călătorie Instant Rupt de Moda Universal cu Fermoar, Catarama DIY Slider Tragator Kit de Reparare Inlocuire Geanta de Voiaj Valiza cap

(0)
Disponibilitatea:În stoc
14.08lei 6.90lei

Culoare:

Caracteristici!

100% de Brand nou!

Material rezistent.Nostru fermoar incuietoare înlocuiri sunt făcute de calitate zinc din aliaj, oferind durabilitate bună și greu să se deformeze, nu este ușor pentru a rupe sau pierde luciul, rugina și eroda rezistente.!

Nu sunt necesare instrumente.Aceste trage cu fermoar pentru depozitare este simplu și convenabil în funcțiune, nu este nevoie pentru greoaie pașii de instalare, și fără a utiliza alte instrumente, pur și simplu împinge într-o parte și aluneca prin deschiderea și lăsați-l să-și revină.Este, de asemenea, ușor pentru a elimina-l.!

Funcția de înlocuire.Nostru fermoar trage file poate fi aplicat pe regulată fermoare pentru a extinde fermoar slider și înlocuiți rupt unul, frumos, de asemenea, opțiuni pentru a înlocui pierdut cu fermoar extender mânere, rezolvarea ta de zi cu fermoar probleme de înlocuire.!

Aplicabile pe scară largă.Fermoar tab kit de înlocuire pot fi aplicate pe scară largă pentru a înlocui cele mai multe tipuri de fermoar capete, potrivit pentru fermoare pe rucsacuri, bagaje, valize, genți de mână, haine, jachete, pantaloni, pantofi, corturi, etc., aducându-vă o mulțime de facilități.!

Coerența globală.Nostru fermoar trage înlocuiri sunt simplu, dar elegant, și poate potrivi armonios cu diferite culori de depozitare sau haine, și le puteți combina în funcție de culori de elemente pentru a crea o mai personalizate se potrivesc.!

!

Caietul de sarcini!

Materiale: aliaj de Zinc!

Culoare: negru, negru, argintiu, auriu, bronz!

Dimensiune: Aproximativ 37x11mm/1.46x0.43"!

!

Atentia!

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.!

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

!

Pachetul Inclus!

5 x Fermoar Slider Tragator

Tag-uri: black diamond apple, bucătărie depozitare & organizare, anime corp de iluminat cu led.

Tip De Produs Fermoare
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Saci, Textile De Casa, Pantofi, Îmbrăcăminte
Numărul De Model YFLLT Fermoar Slider Tragator

0 Recenzii

Adauga un comentariu