KZZO Noi Sosesc Australia piele de Oaie pentru Femei Cizme de Zăpadă Shearling Lână Căptușite cu Blană Cald Iarna Pantofi Plat Glezna Cizme cu Talpă anti-alunecare

(0)
Disponibilitatea:În stoc
585.95lei 298.84lei

Culoare:

----------------------------------

* 100% din Piele

* Material Exterior: Piele De Oaie Piele De Căprioară Piele

* Non-alunecare de Cauciuc unic

* Sigilate-cusătură de construcție

* Piele de oaie căptușite

* Moale premium genuine piele de Oaie Australian lână garnitură

* Din surse durabile și eco-friendly prelucrate

* Unic complet turnate branț cu suport - toate piele de oaie captusit footbed - extrem de confortabil

* Nume de Brand: KZZO

De Înaltă Calitate!!!

1: FATA: KZZO răsuci ușor, se potrivește de metri formă;

2: CĂPUTĂ: KZZO este frumos, picioarele se pot deplasa în mod liber.

3: SPATE: KZZO se potrivește picioarele formă, este mai bine pentru a fi sanatosi.

-----------------------------------------------------

Descriere Serviciu

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 5 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului .Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme:

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Despre pantofi

Când primiți pantofi, poate mirosi un pic de lipici, dar nu vă faceți griji.Atâta timp cât ai pus într-un loc aerisit, mirosul va dispărea în curând.Dacă vedeți lipici la comun între talpa și pantofi, nu e o problemă de calitate.Dacă nu există suspendat lână în pantofi, nu e o lână scadere situația, nu o problemă de calitate.

Tag-uri: ursul cizme pentru femei, folgandros femei, cizme de pădure femei, cizme de iarna womenp, grey cizme de zapada pentru femei, nedefinit pantaloni, luxary pantofi femei, moneda pantofi de iarna, womam pantofi de iarna, epos cizme.

Boot Înălțime GLEZNA
Branț Material Amestec De Lână
Element De Moda Transformat peste Marginea
Model Tip Print
Numărul De Model K-1872KAIBANG-TULBURE
Nume De Brand KZZO
Inaltime Platforma 0-3cm
Cizme Tip De bază
Materiale De Captuseala Shearling
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
singura funcție Non-Alunecare
Material De Sus Blana
Material Ax Blana
is_handmade Da
Stil Concis
Sezon iarna
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Cizme
Culoare negru
Înălțime Toc Mici (1-3cm)
Cu Platforme Da
Tip De Închidere Slip-On
Numele Departamentului Adult
Forma De Deget Rotund Toe
Material De Talpa cauciuc
Toc De Tip Plat cu
piele stil 2 Piele Moale
Dimensiune dimensiunea 34-44

0 Recenzii

Adauga un comentariu