USB LED Ecran Bară de Lumină Desktop de Afișare Lampa Estompat Monitor Laptop Perdeaua de Lumină LED Masă Lampă de Protecție a Ochilor Lampa de Citit

(0)
Disponibilitatea:În stoc
207.86lei 103.93lei

Culoare:

Monitor de calculator Bară de Lumină, Nici un Ecran Glare Led-uri de e-Lampa de Citit cu Clips, USB Alimentat Ochi de Îngrijire a Sănătății Lumina, Luminozitate Reglabilă 3 Temperatura de Culoare, Lampa de Birou pentru Laptop Screenbar

Produs Caracteristică:

1.Cu 5V USB de alimentare,acesta poate fi introdus direct în portul USB de la calculator export.De asemenea, puteți utiliza un adaptor 5V.

2.Dimmer este integrat cu corpul lămpii, și atingeți butonul face mai inteligent și frumos.

3.Cu forma unica si structura de design,și conice suport,rigid banda poate fi Instalat pe monitoare de calculator de diferite grosimi.

Înțelepciunea design:

Forma de sprijin clip este sferic, și dimensiunea ecranului baionetă poate fi schimbat de către un mobil de primăvară.Prin urmare, ecranul lampa poate fi ușor și fiabil instalat pe monitoare de diferite grosimi, și nu va deteriora monitoare de calculator.

Instrucțiuni:

1.Acest Multi-funcția de Ecran e-lampa de Citit este de 5V USB de alimentare de joasă tensiune,poate fi alimentat prin portul USB al computerului,încărcător de telefon mobil și alte portabile de alimentare.

2.Cu dimmer,luminozitatea poate fi schimbat de la 10% la 100%.Și temperatura de culoare poate fi selectat ca alb cald,alb natural, alb și alb.

3.By reglarea unghiului de clip,lampa poate fi aplicat la monitoare de calculator cu grosimea de 1 cm la 3 CM

Atenția:

1.În procesul de instalare și utilizare, nu cu forța rupe sau îndoi lampa pentru a evita deformarea sau ruperea lampa;

2. Atunci când alte adaptor USB este folosit pentru alimentarea cu energie, curentul nominal de adaptor ar trebui să fie mai mult de 2A;

3.Acest Multi-funcția de Ecran de e-Lectură lampă are o structură complexă, astfel încât vă rugăm să nu demontați-l de unul singur pentru a evita deteriorarea și daune ireparabile.

Pachetul include:

Lumina Bar*1,cablu USB*1,Manual*1

Tag-uri: verilux lampa de birou, barra a condus lykas, 1060 6gb mână, lumina led-uri kerze, lampa de unghii vakum, ge monitor, monitor lcd digital, armura rx 470 8gb, pachet ryzen 3, 9ft bar.

Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Tip Alte
Nume De Brand FARAJIAJ

0 Recenzii

Adauga un comentariu