2021 Legaturi Snowboard Clip De Schi De Incepator Esențial În Aer Liber Reglabil Schi Sfat Conector Sport Curele Porter Cârlig Buclă

(0)
Disponibilitatea:În stoc
13.09lei 10.87lei

Culoare:

Reglabil De Schi Sfat Conector Legaturi Snowboard Clip Titularul De Schi De Incepator Esențiale Sport În Aer Liber Curele Porter Cârlig Buclă Caietul De Sarcini:

·Dimensiune: Aproximativ 21*3.5*1 cm/8.27*1.38*0.39 în

·Culoare: Auriu, Rosu, Verde, Negru, Verde Inchis

·Material: PP+ Tub de Latex, Zinc Șurub

Descrierea Produsului:

·Calitate Premium: Acest Schi Elastic Clip este fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic.

·Convenabil de Utilizare: Snowboard Sfat Conector ajută să învețe cum să folosească margine și pană viteze, creând o distracție și experiență buna!

·Utilizare universală: Schi Elastic Clip poate fi folosit pentru schi incepatori: modelul De utilitate este potrivit pentru schi incepatori.Cu două schiuri nu va fi prea departe atunci când schi, care elimină schiori grijile și face schi mult mai buna.

·Design fabulos: Snowboard Sfat Conector cu design deosebit, este usor de instalat și eliminați, un simplu clemă de siguranță a sistemului.puteți face chiar și cu mănuși!

·Satisfacerea Nevoilor: Schi Elastic Clip cu mai multe culori este în așteptare pentru tine de a alege!!!

Pachetul Include:

1 buc* Conector Snowboard

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat în imagini.

2. Culoarea produsului este condiționată de culoare primit, vă rugăm să permiteți-2-4cm de măsurare abatere datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

Tag-uri: ibimatic obligatoriu masina, metal legaturi snowboard, africa de sud sport, primăvara legături de schi, womend cizme de zăpadă, cortina harry porter, montain bărbați instrumente, amestecand instrument de plastic, s7 edge caz transparente marginea, femeile snowboard.

Dimensiune S
Origine NC(de Origine)
Tip Buzunar, Multi Instrumente

0 Recenzii

Adauga un comentariu