10buc Adeziv Cârlige de Plastic, Umerase Usi Auto Adezive Umerase de Perete Rafturi Pălărie Cheile Cuier de Perete Organizator Decor Acasă Titular Cheie

(0)
Disponibilitatea:În stoc
8.46lei 5.67lei

Culoare:

Descriere:

1. Calitate Material: solide din oțel inoxidabil structură asigură calitatea și durata de viață a cârlig.Negru clasic aspectul și simt netedă face cârlig potrivit pentru rafinat decor acasă.

2. Aplicabile Scenarii: Acest adeziv cârlig este potrivit pentru perdeaua de duș și cadă de baie accesorii de baie sau bucatarie aparate și instrumente.Este potrivit pentru diverse suprafete, cum ar fi lemn, gresie, faianta, ceramica, suprafete metalice, etc.

3. Puternic și Auto-adeziv: de cârlig este un adeziv puternic, rezistent la apa.Cârlige pot ajuta să ții lucrurile ferm în loc.Vă rugăm să așteptați 24 de ore înainte de agățat lucruri pentru a oferi un plus de rezistenta si durabilitate.

4. O gamă largă de Aplicații: cârlig este o alegere ideală pentru tacamuri si ustensile de bucătărie, puteți să-l utilizați pentru necesitatile de zi cu zi, sau de a folosi flexibilitatea de a folosi pentru sarbatori si decoratiuni de sezon.Acesta este cel mai potrivit pentru paltoane, paltoane, halate de baie, prosoape, pălării, chei, instrumente de bucătărie, lumini de vacanță.

5. Simplu și Elegant: cârlig este simplu și elegant, fin realizate pentru a face viața mai convenabil.

Caietul de sarcini:

Nume: Adeziv Cârlig

Greutate produs: despre 57g

Dimensiune produs: aproximativ 5*2.8 cm/1.97*1.10 în (1 buc), 11*18*2 cm/4.33*7.09*0.79 în (10 bucati)

Ambalare: Blister card

Dimensiune ambalare: 11*18*2 cm/4.33*7.09*0.79 în

Lista De Ambalare:

10*Cârlig

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: aluminiu titularului cardului, titularul cardului dek, titularul cardului u chei, keyou cheie de masina, luxru titularului cardului, mat suport auto, se prăjește suport auto, forte cheie de masina, agac suport de telefon, vozro suport auto.

Caracteristica 5 Cheile Cuier De Perete Organizator
Caracteristică 6 titular cheie
Nume De Brand waasoscon
Nr. de Cârlige 10
Adeziv cârlig Baie Adeziv Cârlige
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 Rafturi Pălărie
caracteristică 1 10BUC
caracteristică 3 Umerase De Perete
caracteristică 2 Ușa Umerase
Material Din oțel inoxidabil

0 Recenzii

Adauga un comentariu