Camping În Aer Liber, Drumeții Molle Pungi De Nylon Cu Banda Rucsac Breloc Triunghi Rucsac Sac De Talie Cârlig De Fixare Catarama

(0)
Disponibilitatea:În stoc
16.78lei 12.57lei

Culoare:

Tactic Breloc Manusa Cârlig De Alpinism Coarda Centura Cataramă Catarama Pivotant

Material: Nylon

Dimensiune: 12 x2. 5 cm

Greutate: 0.08 kg

1. Aceste aluminiu incuietoare cârlige sunt concepute pentru ghiozdane, brelocuri, lanțuri, cabluri, sticle de apă, mersul pe jos câine, camping, drumetii, pescuit, animale de companie, interior/exterior echipamente și echipamente.

2. Culoare Calibina clipuri sunt realizate din aluminiu, argint și oțel.Tip arc de închidere poarta se deschide și se închide fără probleme.Colorate prin procesul de oxidare, ceea ce face dificil de a decolora/rugina, cu excepția zgârieturi.

3, Compact design funcțional, poate fi folosit cu o singură mână.O blocare blochează ușa pentru a preveni elemente de la evadarea.

Nu este potrivit pentru alpinism, este ușor pentru a fixa pe un capăt al unui element și atașați la celălalt capăt.Acesta poate fi folosit cu fermoare, laptop-uri, genți, bagaje tag-uri și plante agățătoare.

4. O mulțime de aplicații în aer liber cu experienta pentru excursioniștii și park rangers.Multifunctional incuietoare, puteți utiliza pentru a conecta și de a transporta chei, sticle de apa, echipament de camping, si atarna felinare și lumini.Foarte durabil si ideal pentru drumetii, camping, și chiar și caiac.

5. Aplicații de interior includ: Utilizarea acestor agățat scule electrice, bunuri de camping si cort shadere precum și scule auto si consumabile.Este, de asemenea, ideal pentru agățat lumini, ghivece cu plante, garaj instrumente, și containere de depozitare.

Tag-uri: breloc nailon aveo, gti breloc nailon, pălării molle, melodii de camping, huohuo multitool, breloc nailon albastru, pungi molle, moda multitool, rulote camping, 10 multitool.

Origine NC(de Origine)
Tip Buzunar, Multi Instrumente
Dimensiune S, 12 x2. 5 cm
Material Nailon
greutate 0.08 kg

0 Recenzii

Adauga un comentariu