20ml Reutilizabile Spray cu Piper Rezervor de Sticla Plastic Caz de Urgență Cutie Goală Spray Shell cu Cheie Inel Breloc Portabil

(1)
Disponibilitatea:În stoc
29.11lei 16.59lei

Culoare:

20ml Reutilizabile Spray cu Piper Rezervor de Sticla Plastic Caz de Urgență Cutie Goală Spray Shell cu Cheie Inel Breloc Portabil

Caracteristici:

>100% de brand nou și de înaltă calitate.

>Gamă largă: de robust material ABS, anti-drop.Oferi cuprinzătoare de urgență de auto-protecție pentru femei, copii, bătrâni, fete, studenții și lucrătorii de noapte.

>Convenabil de a transporta: Ușor de depozitat și de transportat.Acesta poate fi conectat la femei genti din piele, rucsaci, ghiozdane, bucle centura, valize, chei, câine lanțuri, etc. Alarma poate fi conectat cu ușurință la geanta, chei sau portofel pentru utilizare comodă.

>Mai repede, mai ușor și mai precis: Partea de sus a flip cover este sigur de a utiliza cel mai rapid sub presiune, care ajută la prevenirea deversărilor accidentale și depozitarea în condiții de siguranță.

>Prindere: prindere îmbunătățește aderența și vizează, permițându-vă să acorde o atenție la această amenințare.

>Spray cu piper locuințe: spray-ul Cu piper locuințe desfășoară de aer puternic pentru a reduce vântului și umiditate: pentru a ajuta la maximizarea siguranței personale atunci când se confruntă cu un pericol.

Caietul de sarcini:

Tip:Spray Rezervor

Dimensiune:90*35mm

Culoare:armata verde/negru/roz/albastru deschis/albastru/galben

Material:ABS

Pachetul inclus:1*Spray Rezervor(includ Spray-ul cu Piper )

Tag-uri: spray cu piper atac militar, 18 spray cu piper, spray cu piper breloc, controler led-uri de lumină de poliție, coperta cheie jeeta, cutie de depozitare canon, galben spray cu piper, hot pink pepper spray breloc, multi instrument de bijuterii, capsula de cafea nautilus.

Origine NC(de Origine)
Tip Buzunar, Multi Instrumente
Dimensiune M

1 Recenzii

  1. img

    S Astria - 2021-12-11

    Vânzătorul nu a expediat element

Adauga un comentariu