Dublu-strat de armare, potrivit pentru ascuns de fotografiere în aer liber partid umbrire petrecere camuflaj net

(2)
Disponibilitatea:În stoc
57.14lei

Culoare:

bine ati venit la magazinul nostru!Militar fan camuflaj net, potrivit pentru camping, fotografiere, vânătoare, militare temă petrecere de decor si protectie solara, șase culori de sarcini Numele Produsului: Net Camuflaj Material: 210D poliester Oxford pânză (calitatea este mai bună decât 150D Oxford pânză de alti vanzatori) Culoare: jungla/desert/digital/negru/alb/verde/albastru pachetul include: 1 singur strat de camuflaj net caracteristică: -100 de Brand nou și de înaltă calitate. -Camuflaj militar plasă: Culoare pânză de plasă are o durată de viață mai lungă și este mai convenabil de a folosi. -Camuflaj este foarte eficient, cu efecte realiste și versatilitate.Principalele funcții și utilizări: -camuflaj Militar de instruire, anti-radar în infraroșu pentru instalații militare. -Anti-aeronave sol fotografie pentru companii imobiliare. -Anti-satelit fotografie de clădiri ilegale și plante. -Parcuri și alte locuri publice blur mediu. -Munți verzi și apă verde capacul de gunoi. -Pentru observatorii de păsări, aveți nevoie pentru a lua distanță de fotografiere și de a lua legătura cu păsări în deghizare. -Dress up și de a folosi sniper joc de război. -Decorarea si infrumusetarea (parcuri tematice, expoziții, film și televiziune baze, piscină dezvoltare, CS domeniu de simulare, hotel decor, industriale, decorațiuni interioare, decorațiuni interioare, etc.) note: putem personaliza alte dimensiuni în funcție de nevoile dumneavoastră, dacă sunteți interesat, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

.

Tag-uri: puma camuflaj, umbra cort plaja, auto metalice pentru copii, se concentreze în aer liber cort, în aer liber cort ridicat, mare adăpost cortul, petrecere mare cort, camoflage polo, nedefinit pantaloni, transparent pantaloni de camuflaj.

Suportul Categorie Simpla Deschidere Automata
Jos Impermeabil Index 1000 mm
În Afara Cort Impermeabil Index 1000 mm
Origine NC(de Origine)
categorie Singur Cort
Numărul De Model 003

2 Recenzii

  1. img

    Elmenor2927 - 2021-09-23

    Articolul este foarte bun, perfect, rapid și bine văruit, am recomanda de la vânzător. Am deja instalat și îndeplinește cerințele am vrut.

  2. img

    Egorkorzun - 2021-09-20

    Totul este completă, și vine repede. Singurul lucru la care mă gândesc este că materialul va fi mai dens, dar în general e bine.

Adauga un comentariu