Mini OZN Drone Zbor RC Elicopter cu Ușurință de Mână Controlate cu Infraroșu de Detectare Quadcopter Copii Inducție Jucarii

(0)
Disponibilitatea:În stoc
59.50lei 35.68lei

Culoare:

Mini OZN Drone Zbor RC Elicopter cu Ușurință de Mână Controlate cu Infraroșu de Detectare Quadcopter Copii Inducție Jucarii

Puncte: 1、Rece de Zbor Magie Jucărie: secretul puterea vine de la bord giroscop motor, care permite de a manevra ca prin magie.Aceasta poate fi încărcată complet de încărcare-l cu un cablu USB pentru 50 de minute, și o singură încărcare va oferi cu 7 minute timp de zbor.

2、Distractiv și în condiții de Siguranță: Se poate invarti mai repede pe teren ca un titirez.Puteți juca împotriva prietenilor.E distractiv și în condiții de siguranță, mai ales pentru copii.Închise roata design are caracteristicile aerodinamice pentru a apăra dumneavoastră de mâini în timp ce filare și efectuarea de trucuri.

3、Hands-Free Drone: Potrivit pentru interior și exterior, aceste hands-free dronele sunt ușor aruncat în interior, în aer; atunci când navigați aceste drone pentru copii în orice cameră, intermitent LED se va aprinde.

4、Aplicarea pe scară Largă: Portabil OZN drone, această minge de zbor drone este foarte potrivit pentru orice camera, birou, dormitor sau chiar în aer liber; aceste incepator drone face mare călătorie jucării pentru băieți și fete de toate vârstele.

5. Easy pentru a Controla: Ea nu are nevoie de o suprafață mare sau o mulțime de spațiu pentru a lua off.Este distractiv și ușor pentru a controla de oriunde.Acest lucru este perfect curte de activitate, dar, de asemenea, poate fi folosit cu ușurință în interior.Utilizare acasă, la școală sau la birou.

Caracteristici:

1. Noul upgrade-ul, în plus față de inducție de zbor, există, de asemenea, un sistem inteligent de convoluție funcție.Se poate zbura si retur, care este distractiv.

3. Ușor de utilizat, ușor pentru a începe, ușor să funcționeze.

2. Reîncărcabilă, reciclabile, colorat, luminos, rece.

3. Acesta poate fi jucat de o singură persoană sau de mai mulți jucători, cu diverse metode de joc, care pot spori schimburi emoționale între prieteni și rude.

4. Ușor de zbor, picătură de rezistență, utilizarea de lungă durată.

Caietul de sarcini:

Nume: Aeronave

Timp de încărcare: 50 de minute

Timp de zbor: aproximativ 7 minute

Greutate de un singur avion: aproximativ 16,5 G

Culoare caseta dimensiune: despre 12x12X6cm/4.72*4.72*2.36 în

Material: PP Copolimer baterie

Capacitate: 100 mA

Forma: Pivotant de zbor, teren de rotație

Dimensiune: aproximativ 11x11*6cm/4.33*4.33*2.36 în

Metoda de încărcare: USB de încărcare

Lista De Ambalare:

Aeronave*1

Cablu USB*1

Manual*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin Denimdistribution.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Denimdistribution.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul :

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Tag-uri: mini drona avion, cazul ozn, minii drona 4k, mi qualcomm 3 0 încărcător, drona de tip ozn, nedefinit pantaloni, camera drohne r9, ozn flyer drone, volvo gimbal, drona copilul da.

Interior/Exterior Interior-Exterior
Avertizare Nici unul
Prize De Tip USB
Coduri de bare No
motor Motor Perie
Distanța De La Distanță /
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Urmați-Mă
Fotografie Aeriană No
Tip Elicopter
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Varsta Recomanda 0-6m, 18+, 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m
Sursa De Alimentare Electric
Pachetul Include Controler De La Distanță, cutie de original, Instrucțiuni De Operare, cablu usb
Garanție /
Controler Baterie /
Modul Controler MODE1
Camera Mount Tip 3-axis Gimbal
Material Plastic, Metal
Numărul De Model RC UFO
Control De La Distanță Da
Captura Video De Rezoluție SD 480P
Operatorul De Nivelul De Calificare Incepator
Timp De Zbor 7min
Canale De Control 4 Canale

0 Recenzii

Adauga un comentariu