Transparent Silicon De Caz Pentru IPad Mini 6 Capac Rezistent La Șocuri Ultra Subțire Caz Clar Pentru Apple 2021 Mini 6

(1)
Disponibilitatea:În stoc
13.04lei 9.12lei

Culoare:

Puncte:

1、Puternic Compatibilitate: Acest cristal clar caz este conceput pentru iPad Mini 6. Notă: Doar în caz de protecție este inclus.

2、de Înaltă Calitate Material: de înaltă calitate TPU.Este durabil și poate fi pliat și extins în mod frecvent.Lumină și material moale, non-alunecare , grosime ultra-subțire, care vă aduce cele mai bune atingere.TPU caz este rezistent la apa si ulei-dovada pentru a preveni amprentele sau alte pete.

3、Extreme de Protecție: 4 unghi de armare pentru a proteja tableta de daune sau de impact.O margine ridicat de pe front, de asemenea, protejează ecranul tactil de zgârieturi atunci când a scăzut.

4, Precizia de Croitorie: Adaptate pentru a se potrivi tableta perfect și este ușor pentru iPad Mini 6 pentru a utiliza, inclusiv decupaje pentru butoane, camera si porturi de încărcare.

5. Easy pentru a Instala: Ușor de instalat și de a elimina locuințe, și este foarte ușor de curățat.Portabil și flexibil care se potrivește într-un buzunar sau în geantă.

Descriere:

Acest Caz de Protecție este conceput pentru iPad Mini 6. Acesta este fabricat de înaltă calitate TPU.Este durabil și poate fi pliat și extins în mod frecvent.TPU caz este rezistent la apa si ulei-dovada pentru a preveni amprentele sau alte pete.

Caietul de sarcini:

Material: TPU

Culoare: Transparent

Disponibila pentru: iPad Mini 6

Lista De Ambalare:

Caz De Protecție*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: cover ipad mini 3 rezistent la apa, cazul iphone 6 robert patyson, stand ipad 2021, textile caz ipad, cooler pentru ipad mini, setați id-ul apple timp, placa de baza meyzu, originaly ipad caz, ipad 1821 caz, patch-uri ultra subtiri.

Numărul De Model Clar Caz De Protecție Pentru IPad Mini 6
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Tip Cablu Adaptor
Nume De Brand tmddotda
Pachet Da

1 Recenzii

  1. img

    Wi Coshka - 2022-01-22

    sUPER

Adauga un comentariu