LA-9104P placa de baza pentru dell 3521 5521 laptop placa de baza la-9104p placa de baza CPU +Liber radiator

(1)
Disponibilitatea:În stoc
434.81lei 386.98lei

Culoare:

Notă

1. Vă rugăm să asigurați-vă că numărul de o parte(de Obicei pe Memorie/ Ram solt)de pe placa de bază sunt aceleași cu noi înainte de a purhcase.

Plata

1.Acceptam transfer bancar,compania de transferuri și plata cu cardul de credit.

2.Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Denimdistribution.ro.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a face plata.

Contactati-ne

Dacă există orice probleme sau întrebări legate de comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail , Trandemanger sau Lăsați Mesaj sub comanda dumneavoastră, vă vom răspunde cât de repede putem!!

Timpul de livrare

1.Vom trimite placa de baza în termen de 1-3 zile după cumpărătorului de plată verificate de Denimdistribution.ro.

2. Preturile noastre nu este inclusiv destinație taxe vamale.Vom lua responsabil pentru China personalizate.

Feedback-ul

* Orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând.Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve,înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Noi vă va oferi 5 stele feedback pozitiv după ce confirmați cu comanda dumneavoastră.

* Satisfacția clienților este scopul nostru tot timpul.Dacă sunteți mulțumit cu obiectele primite,vă rugăm să faceți același lucru pentru noi.Multumesc!!!

Tag-uri: placa de baza laptop hd, led dell 3521, dell 5521 panou, cablu dell 3521, placa de baza laptop qosmio, dell 3521 cadru, 5521 cablu de sex masculin de sex feminin, placa de baza laptop heatshink, 5521 15a cablu, dell 3521 balama.

Tip Cablu Adaptor
Nume De Brand mantuolink
Numărul De Model 3521
Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul

1 Recenzii

  1. img

    Hashikami - 2021-09-15

    vă mulțumesc foarte mult pentru AliExpress și livrarea acesteia venit mai devreme decât era de așteptat. Produsul său de lucru, dar problema este singurul slot de memorie nu funcționează, vă rugăm să vânzător atunci când vânzarea produsului voi face sigur sale de lucru toate deci data viitoare nu mai face acest lucru din nou și la un alt popor vă rugăm să fiu sincer, pentru mine și de alte persoane vom fi de încredere în compania dumneavoastră. multumesc....

Adauga un comentariu