IEEE488 Linie de Control Industrial Conexiune la Placa de baza Linia de GPIB Cablu GPIB Transmisie prin Cablu

(0)
Disponibilitatea:În stoc
87.48lei 64.75lei

Culoare:

Folosit pentru interfata GPIB de transmisie de date

Utilizări: este utilizat pe scară largă în cercetarea științifică, testare, fabricare și testare a liniilor de producție, și a fost favorizat de mai multe universități, instituții de cercetări științifice și unele întreprinderi de producție.

Distanța de transmisie de 20 de metri: semnalul De viteza de transmisie este, în general, 500kb/s, viteza de transmisie este de 1m/s, iar autobuzul se poate conecta 15 dispozitive.

24-pin cupru pur introduce (GPIB 24-pin interface): Durabil, firma, durată de viață mai lungă, stabil transmisie de date

Cap de Metal interfață bus: în Conformitate cu pic-paralel și byte-serial cu două sensuri de transmisie de semnale, link-ul de mod este modul de autobuz, nici un intermediar unitate este conectat direct la autobuz, în paralel, și cap de metal are o durată de viață mai lungă.

Nume: IEEE-488 GPIB cablu

Tip: transfer de Date

Tip de interfață: interfață GPIB

Sârmă de bază: 24 de nuclee

Sârmă diametru: 11.5 mm

culoare:Photo color

Material:cupru fără Oxigen

dimensiuni:2 metri / 3 metri / 1 metru

Conținutul Pachetului:

1 x placa de baza linia de

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: edison conector de sex feminin, cablu de alimentare kugoo m4, ieee 1284 cablu, masculin feminin conector pau, itx conector de sex feminin, cablu ieee 488 gpib, exaustor cablu de alimentare, adaptor ieee 488, cablu de alimentare robororock, ieee488 cablu.

Tip transfer de date, PCI Cabluri
Miez de sârmă 24 de nuclee
Diametrul firului 11.5 mm
Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Tip De Interfață Interfata GPIB
Numele IEEE488 GPIB cablu

0 Recenzii

Adauga un comentariu