Tesatura Lenjerie Sutien Cutie de Depozitare Lenjerie de Sortare Cutie Pantalon si Sosete Compartiment de Depozitare Cutie de Sertar Organizator Casa de Stocare

(0)
Disponibilitatea:În stoc
27.60lei 19.05lei

Culoare:

descrie

Multifunctional dulap sac de depozitare: 24-core dulap sac de depozitare este foarte potrivit pentru organizarea de șosete mici (echipaj și șosete invizibile), lenjerie de corp, este foarte potrivit pentru tine să-și spele hainele sau șosete sport, ușor de accesat atunci când este necesar.

Materiale de înaltă calitate: întreaga cutie este făcut de umiditate-dovada și foarte durabil de poliester.Piața de înmatriculare se face de căldură-rezistente, netede și ușor de polipropilenă.

Dimensiunea este doar dreapta: 32*32*9CM, caseta de depozitare este suficient de mare pentru a se potrivi dvs. de șosete, lenjerie de corp și alte elemente.

Economisiți spațiu: separatoare de Sertar sunt foarte potrivite pentru economie de spațiu pentru dulapuri, sertare, dulapuri și dulapuri, îmbunătățind foarte mult utilizarea de spațiu sertar, și puteți găsi pe care o doriți mai ușor, economisind o mulțime de timp pentru a selecta elementele .

Culoare: așa cum se arată

Material: Poliester

Dimensiune: 24 grile: 32*32*9CM

6 celule: 1·6*32*9CM

8 celule: 1·6*32*9CM

Tag-uri: omn chilotei, hobby sertar organizatorii, depozitare în aer liber organizatori, homfum cutii de depozitare, m v biroul de acasă, nedefinit pantaloni, dulap mic organizator, containere de depozitare a alimentelor design, tava de stocare, restaurent bucătărie organizator.

Caracteristică Eco-Friendly
Produs Organizator Haine
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Tesatura Lenjerie Sutien Cutie De Depozitare
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Forma pătrat
Material non-țesute tesatura

0 Recenzii

Adauga un comentariu