Portofel Acoperire Pentru Cubot Cheetah 2 CheetahPhone Dinozaur Echo H2 Manito Max Rețineți S Rainbow caz Flip Magnetic Capacul de Telefon din Piele

(0)
Disponibilitatea:În stoc
23.58lei 21.22lei

Culoare:

Vă rugăm să completați în receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă. - Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda.Caracteristici: - 100% Brand Nou, de Înaltă calitate, Originale, din piele de caz. - Design-ul unic permite accesul ușor la toate butoanele, comenzile și porturile fără a fi nevoie pentru a elimina cauza - Oferă protecție de la zgârieturi, lovituri, murdărie, grăsime și amprentele digitale. - Ușor de utilizat, greutate de lumină, construcție Elegant si cusaturi - se potriveste Perfect pe telefonul tau mobil, stil flip, ușor pentru a elimina și instala. - Amestecat pentru a cumpara 2 buc sau Mai mult, puteți obține reducere de 5%.

Tag-uri: ihone curcubeu caz, j5 sho-caz 2, panoul de toyota echo, ecran toyota echo, luxuary curcubeu caz, curcubeu ghepard rucsac, caz cubot 2 silicon, inoi 2 lite2019 caz de telefon, caz de telefon raimbow ghepard, caz ipad aer 2 fast.

Tip Pe jumătate înfășurat Caz
Design Simplu
Nume De Brand BISHCVER
Compatibil Marca HTC
Caracteristici Magnetic, Carte De Buzunar, Anti-Zero, Anti-Amprente, Praf
Origine NC(de Origine)

0 Recenzii

Adauga un comentariu