10/30/50 Buc Noi Retro Travel Timbru Doodle Autocolant Frigider Laptop Notebook Casca De Bagaje Skateboard Frigider Impermeabil Autocolante

(0)
Disponibilitatea:În stoc
17.63lei 9.69lei

Culoare:

⭐️Toate etichetele din pachetul sunt unice și diferite de la alții.Am garanția că clientul va obține exact produse așa cum se arată în imagine.Etichetele sunt ușor pentru a lipi în mod repetat sau de a le exfolia.Mai important,nu va fi nici o reziduuri de stânga.În interior și în aer Liber de a folosi.

⭐️Ne promitem că toate etichetele sunt realizate din materiale ecologice.Autocolante sunt impermeabile.Luându-le la piscine, plaje, camping și alte locuri în aer liber, fără griji că vor pierde viscozitatea din cauza umezelii.

⭐️Fiecare autocolant este perfect tăiat în funcție de forma și dimensiunea.Noi folosim de înaltă precizie tehnologie de imprimare, modelul este mult mai precis și clar.Descoperirea adeziv pe spate și folosind-o în mod direct.Cele mai bune cadouri pentru copii.Nici Copiii Vor Refuza Autocolante!

⭐️Gama de aplicare este foarte larg.Decorarea laptop-uri, calculatoare, track-pad-uri / tastaturi, sticle de apa, hydroflask, albume, oglinzi, mac-cărți, caiete, reviste, depozitare, skateboard, snowboard, biciclete, mașini, și orice altceva care vă puteți imagina.

Tag-uri: incursiune notebook, mego autocolante, letran autocolant auto, rimel bojack horseman, portabil hp autocolante geeks, urun autocolant, nedefinit pantaloni, wink autocolante de perete, tricouri southpark, interval casca.

Înălțime 30mm-80mm
Utilizarea telefoane mobile, calculatoare, Motociclete, chitare, Notebook-uri, Masini, Căști de protecție
diametru 30mm-80mm
Varsta Recomanda 12+y
Dropshipping Accepta Picătură De Transport Maritim
Lățime 30mm-80mm
greutate 30g
Numărul De Model XY-120
Origine NC(de Origine)
Pentru Adolescenti, Copii, Adulți, Băieți Și Fete Prieteni
lungime 30mm-80mm
Cadou De crăciun, Ziua îndrăgostiților, Halloween, Ziua de nastere

0 Recenzii

Adauga un comentariu