Noul 17 In 1 Unelte de Pescuit Cârlig de Carte în aer liber EDC Instrumente în aer liber Camping Echipament și Provizii de Urgență Multifuncțional de Instrumente de Supraviețuire

(2)
Disponibilitatea:În stoc
5.39lei 3.78lei

Culoare:

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Accesoriul perfect pentru supraviețuire în aer liber, camping, pescuit, vanatoare.

Ușor de utilizat.Ușor de transportat.Durabil și practic.

O varietate de instrumente pentru cea mai bună experiență - 1 portofel multi-funcția de card cu 22 de caracteristici versatile!Salvare card de urgență multi-instrument are multe utilizări: viața de economisire a văzut, ac de cusut, pe trei axe săgeată, cârlig de pește, cutter cârlig, sulă, pensete, pentru pregătirea pentru situații de urgență.

Supraviețuirea multi-funcția de instrument de card se face de încredere cu construcții din oțel inoxidabil.Acest metal nu este doar durabil, dar, de asemenea, rezistent la coroziune.

Versatilitate pentru a satisface orice situație.Supraviețuirea carduri pot fi folosite pentru camping, drumetii, pescuit, vânătoare sau de pustie, și alte activități de aventură.

Caietul de sarcini:

Material:Otel Inoxidabil

Culoare:Ca imagine afișată

Dimensiuni:Ca imaginea prezentată

Tip:De Buzunar, De Mai Multe Instrumente

Caracteristici:Portabil,durabil,usor,multifunctional

Potrivit pentru:Camping,drumetii,pescuit,vanatoare,sport in aer liber

Pachetul Inclus:1 x unelte de pescuit card

Notă:

1.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea fi o ușoară diferențeleîn ceea ce privește tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real.

2.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferă datorită măsurare manual. (Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1 cm = 0.39 inch, 1 inch=2,54 cm), înțelegere fel va fi mult mai apreciat.

Tag-uri: naștere kit de supravietuire, unelte de pescuit electric, echipament de camping supravietuire, negru edc, bushcraft paracord, cuțit multi supraviețuire, melodii de camping, gadget-uri de plastic de camping, nedefinit pantaloni, vesta de supraviețuire.

Nume De Brand Gmarty
Origine NC(de Origine)
Tip Truse De Prim Ajutor

2 Recenzii

  1. img

    Pawkloon - 2021-12-16

    Au cumpărat ca un cadou. Pare destul de solid și instrumente utile.

  2. img

    Olga Tsareva2010 - 2021-10-11

    A depășit așteptările. Calitate foarte bună.

Adauga un comentariu