10/30/50Pcs Anime One Piece Autocolante Luffy Nami Autocolant Pentru Copil Skateboard Caz de Telefon Graffiti Una de Piese Autocolante de Desene animate Decal

(0)
Disponibilitatea:În stoc
9.22lei 4.16lei

Culoare:

50Pcs-O singură Bucată Autocolante de Desene animate Anime Autocolant Skateboard, Biciclete Diy Prost Membrana Impermeabil Graffiti Decalcomanii de Jucărie pentru copii Cadouri

Material: 100% Vinil Pvc autocolant impermeabil.

Caracteristici:Sigur și Non-toxic,rezistent la apa, Zapada de protecție și Anti-soare,Lucios și Strălucitor,Gros și Durabil.În interior și în aer Liber de a folosi.Ușor pentru a lipi în mod repetat sau coaja off și nu va fi nici reziduuri.

Singură dimensiune: 3-8CM.

Pachetul dimensiune: 11 * 11 * 3 cm.

Greutate pachet: aproximativ 45 de grame (50sheets/set) .

1. Acest produs este fabricat din PVC de înaltă calitate din PVC, cu Protectie la Soare si rezistent la apa !Gaobao de înaltă definiție amendă de imprimare color super-rezistent la apa.

2.Intervalul de aplicare este foarte larg.Decorarea laptop-uri, calculatoare, track-pad-uri / tastaturi, sticle de apa, hydroflask, albume, oglinzi, mac-cărți, caiete, reviste, depozitare, skateboard, snowboard, biciclete, mașini, și orice altceva care vă puteți imagina.

3. Aparatul a fost deja tăiate, nu este nevoie să-l taie separat, acesta poate fi reutilizat fara a lasa urme atunci când este desprinsă.

Tag-uri: autocolante estetice staționare, athetic anime autocolante, stickeres estetice, jucărie pennywise 2, mego autocolante, ako anime autocolante, teva autocolante, nedefinit pantaloni, pennywise copii baieti, seturi de anime.

Caracteristici Impermeabil din PVC anime autocolante
lungime 3-8 cm
Nume De Brand Bandai
greutate 45g
Lățime 3-8 cm
Garanție Nici unul
Numărul De Model BG039@
Varsta Recomanda 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
diametru 3-8 cm
Origine NC(de Origine)
Înălțime 3-8 cm

0 Recenzii

Adauga un comentariu