10buc Magnetic Cârlige Puternici Magneți din Neodim Cârlig Grele Non-marking ventuza Agățat Cheie Cupa Cuier Depozitare de uz Casnic

(0)
Disponibilitatea:În stoc
4.30lei 2.98lei

Culoare:

Caracteristică:

1. MULTI SCOP: utilizarea Perfectă pentru hang gadget-uri mici, magnetic cârlige de obicei folosit pentru a atarna pălării, chei, prosoape

2. De ÎNALTĂ CALITATE: puternic câmp magnetic este concentrat numai în partea de jos, celelalte trei laturi sunt Protejate de oțel cesti că aproape nici o forță magnetică și forța magnetică echivalentă cu de 10 ori volumul de același magnet.forța permanentă, durată lungă de viață.

3. Cel MAI bun de ACOPERIRE: Ni+Cu+Ni Triplu Strat Acoperite.Cel Mai bun de Acoperire Disponibile, care Oferă o Strălucitoare și Rezistente la coroziune din oțel vopsit cupa oferă protecție pentru magnet și ajută pentru a preveni aschiere sau crăparea.

Notă:

1. Toți magneții pot și așchii, dar dacă este folosit corect poate dura o viață întreagă.

2. Temperatura maximă de lucru din neodim fier bor magnetic este de 176 F (80 C)

3. Din cauza puterii magnetism, dacă doriți să utilizați aceste Magnetic cârlig din oțel inoxidabil frigidere, vă sugerăm să pună un țesut sau altceva între magnet și suprafața pentru a proteja suprafața de zgarieturi.

Magnet Neodim!!

Tag-uri: puternic m3 cârlig, flexibil cârlig neodim, indian din oțel inoxidabil cupe, negru neodim magnetic cârlig, magneți din neodim neoteck, lot din oțel inoxidabil cupe, din neodim de mare cârlig, din oțel inoxidabil file, din oțel inoxidabil suport cesti, inissia din oțel inoxidabil cupe.

Origine NC(de Origine)
Material Din oțel inoxidabil
Pentru Cheie Haina Cupa Agățat În Cuier
Tip De Element Magnetic Puternic Cârlig

0 Recenzii

Adauga un comentariu