DC24V21.6V250WHigh Vid fără Perii Turbopropulsoare 6S Litiu Electric Aspirator cu Motor de BRICOLAJ Aspirator cu Motor PWM de Control al Vitezei

(0)
Disponibilitatea:În stoc
61.44lei 58.37lei

Culoare:

Noul ultra-înaltă viteză trifazat fără perii aspirator cu motor.Acest motor a fost folosit inițial în high-end reîncărcabilă aspiratoare.Manopera este foarte bun.Motorul are un built-in de mare putere fără perii cu mașina.Viteza estimată este de aproximativ 8W.Ultra-înaltă viteză motor.Echilibrul cerințele de motor sunt extrem de ridicate, astfel încât rotor și rotor de la motor sunt atât de echilibrat dinamic și importate NMB rulmenti.

Tensiunea nominală a motorului este de 21,6 V, iar puterea este de 250W.Ar trebui să fie alimentat de un 6S baterie cu litiu.Măsurat de tensiune limită de 12,5 V-26V poate fi folosit.12,5 V limită linie joasă tensiune trebuie să fie gros, iar tensiunea nu poate fi tras în jos un pic, în caz contrar acesta va protecției nu poate fi pornit.Puterea maximă a motorului 12.5 V-24V este de aproximativ 110-250W.Motorul suporta semnal PWM reglarea vitezei fără trepte. (Puteți alege PWM controller viteză de magazinul nostru pentru reglarea vitezei fără trepte).Vezi cablajul definiție diagrama pentru detalii, și motorul pornește direct.Atâta timp cât cablul de semnal firul galben si firul verde sunt legate în paralel și conectate la sursa de alimentare cu un rezistor 10K în serie, se poate rula direct de la cea mai mare viteză.

Firul gros de la motor are un galben polul pozitiv, iar firul gros de la motor are un albastru polul negativ.Asigurați-vă polii pozitivi și negativi înainte de cablare.Dacă le conectați incorect, unitatea va fi ars.

Ventilatorul nu trebuie să direct suge materii străine sau a lichidului în rotor, în caz contrar se va deteriora motorul.

Motorul este unul de mare putere cu motor fără perii.Tensiunea de alimentare este recomandat pentru a fi utilizat în intervalul de 18V~25V.Sursa de alimentare trebuie să aibă un curent mare.Puterea minimă de alimentare trebuie să fie de aproximativ 15A sau mai mult.Bateria litiu necesită un curent mare de celule de putere.Motorul este potrivit pentru retehnologizarea și portabil Aspirator, sau flux mare de dezinfecție pulverizare pulverizator.

Motorul cântărește aproximativ 198 de grame.

Tag-uri: winsinn 5015 turbo, suflanta de 12v cfm, vr6 28 12v turbo, 12v oțel fan, prospera fan 5015, ventilator hb 5015, balama model rc, motor model x, lumanari rc turbo n 5, fan 5 rc.

Comutatie Fără perii
Origine NC(de Origine)
Eficiența IE 1
Construcții Magnet Permanent
Putere De Ieșire 250W
Curent Continuu(A) 15A
Proteja Caracteristică Drip-proof
Numărul De Model Trifazat fără perii Fan
Utilizare Fan, Electrocasnice
Tip Micro Motor
Cuplu N/A
Certificare CCC

0 Recenzii

Adauga un comentariu