121x Glitter Gel Set Pix Neon Colorat Pixuri Art Marker pentru Cărți de Colorat pentru Adulți

(0)
Disponibilitatea:În stoc
130.07lei 71.55lei

Culoare:

Descriere:

Art 121 Piese Unice Pix cu Gel Set, Fiecare stilou se bucură de o culoare unică, care aduce mult mai distractiv pentru Adulți carte de Colorat, albume, Schiță, Mâzgălind, Desen, Scris, și toate celelalte modele de artă.

Calitate Premium – Aceste pixuri cu gel caracteristici 1mm pix sfat ,îl face ușor pentru netedă și precise de culoare potrivită.De asemenea, se usuca repede ,nu chiulesc ,nu pete, perfect pixuri cu gel pentru adult cărți de colorat.

De înaltă Performanță: Fiecare pix cu gel scrie fără probleme și ușor de a deține ca au venit cu soft grip. 40% MAI multă CERNEALĂ pentru mult timp și ar produce linii perfecte pentru Acasă-a Făcut Invitațiile, Face Felicitări, DIY Decor & Scrisori de la Prieteni și de Familie etc.

Valoarea Set Cadou: Cei 60 pixuri cu gel colorate sunt împărțite în 2 grupuri de cerneală. 12 Clasice, 48 De Sclipici.Posibilitățile sunt nelimitate.Puteți utiliza aceste pixuri pentru umbrire și litere la fel de bine.

Culori luminoase: Gel Colorat Pixuri are un plin de culori distincte.Puteți alege de cerneală de la lumină la întuneric culori cu ușurință.Acid-free, Non-Toxic și fără plumb.Deci, nostru uimitor pix cu gel set va face fotografiile dvs. să strălucească și strălucire.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Lungime Dimensiune: 15cm/5.91 inch, Tip Dimensiune: 1.0 mm/0.04 inch

Pachetul Include:

60 De Piese Gel Marker Set

60 De Piese Gel De Rezerve

1 Bucată De Stocare De Caz

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor diferența din cauza manua l de măsurare.

Culoarea poate fi ușor diferit de alt monitor.Multumesc!!!

Tag-uri: sărbătorile de design de colorat pentru adulți, copil adult carte de colorat, adult cărți de colorat 2020, vulpe de colorat pentru adulți, adult colorat booke, pixuri penvil de colorat pentru adulți, biblia diy de colorat pentru adulți, pancail distractiv de colorat pentru adulți, metode de relaxare pentru adulți colorat, koi perie stilou de colorat.

feature2 Gel Stilouri-Marker Set carte de colorat pentru adulți pixuri
Material Mâner Plastic
Tip de en-Gros NO
Setați Tipul Da
feature3 gel cu sclipici colorat stilouri Arta Markeri pictura
Origine NC(de Origine)
feature1 Gel Pixuri Cu Sclipici

0 Recenzii

Adauga un comentariu