Femei Costum de Pulovere Tricotate și Rochie Set de Doua Bucati 2022 Toamna Iarna Casual Carouri Tricotaje Cardigane Pulovere Trage Femme

(0)
Disponibilitatea:În stoc
229.69lei 142.40lei

Culoare:

Topuri Informații Dimensiune : Dimensiune Rochie Informații :

Despre Transport

1. Denimdistribution.ro Standard de Transport maritim și de China Post Aer Parcelă (1), Acesta are nevoie de aproximativ 12 la 45 de zile lucrătoare pe drum pentru cele mai multe țări. (2) Pentru Rusia, vă Rugăm să alegeți Denimdistribution.ro Standard de Transport maritim .Acesta va fi de ajuns paravan de sudura.Ca de obicei , despre 12-38 zile poate a sosit .Si pls nu anula comanda atunci când pachet la livrare.Pls lasa numele complet. (3) Pentru clienții Brazilia , în termen de 35-90 zile pot bunurile primite este normal . 2. DHL si EMS , Denimdistribution.ro Premium de Transport (1) o țară DHL serviciul este bun, unele EMS este mai bine, pls alege ce-ți place, dacă prin DHL, aveti nevoie de 4-9days pentru a ajunge la tine. (2) o țară EMS este bun, dar pentru Rusia client, pls alege EMS numai, nu DHL, FEDEX, TNT și altele. (3) Pentru Rusia , vă Rugăm să alegeți Denimdistribution.ro Premium de Transport maritim .Acesta va fi de ajuns paravan de sudura.Ca de obicei , despre 15-22 zile poate a sosit .

Povestea De Brand

DANS ARIPI de Brand Originale de Design Pentru o Atitudine de Viață .Atunci Când Oamenii Poartă Haine Noi De Design, Ca Un Nobil, Orbitor De Fluturi Dansând În Mulțime.Ne vom Concentra Doar Pe Original, de Lux, de Înaltă Calitate Clothinge povestea ta de brand, inclusiv stabilirea și dezvoltarea termenele, etapele, etc.

Tag-uri: mami rochie set, barbi dress set, dominique rochie, isaiah rochie set, cardigan singapore on-line, aristocratic rochie set, transformers dress set, magnetice dress set, jaycosin rochie set, nepaleză tharu rochie set.

Gen Femei
Compoziția Materialului Fibre Sintetice
Nume De Brand DANS ARIPI
Guler O-Gât
Numărul De Model DUO85/159
Material Bumbac, Poliester
Stil Casual
Varsta Varsta 18-35 Ani
Silueta O-LINIE
Tip De Închidere Singur Pieptul
Origine NC(de Origine)
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Pantaloni Tip De Închidere Fermoar Fly
Tesatura Tip Postav
Modele De Îmbrăcăminte VRAC
Decor Broderie, Buton
Model Tip Carouri
Sezon Primavara/Toamna
Tesatura content 81% (inclusiv) - 90% (inclusiv)
Data De Lansare Primăvara anului 2021
Maneca Stil Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Îmbrăcăminte Lungime Regulat

0 Recenzii

Adauga un comentariu