Tăiere De Metal Moare Cutie Slider Pentru Decorarea Album Diy 2022 Hartie Scrapbooking Carduri Șablon Ambarcațiunile De A Face Noi Sosirea H9c2

(0)
Disponibilitatea:În stoc
22.02lei 12.10lei

Culoare:

descriere:

Puteți face auto-a făcut carduri cu literală și simbolică răsturnări de situație și se transformă.

Ușor de utilizat, pentru a alege 2 imagini pe care doriți să o utilizați.Apoi, locul corespunzător matrite pe partea de sus a imaginii și a alerga-le sub presiunea apăsați pe mucegai (partea de jos mucegai ar trebui să utilizați cursorul cu mucegai eticheta).După tăierea imagini, le puteți pune împreună și de a le monta pe tambur.

Fabricat din 100% otel carbon.Mucegaiul poate oferi curat și fără sudură reduceri pe diverse materiale, oferindu-vă cu o varietate de dimensiuni si textura opțiuni.Puteți utiliza hârtie, hârtie kraft, carton, piele, vinil, plută, hârtie, magnetic, hârtie, etc.

Material: otel carbon

Culoare: argintiu

Dimensiune: 16.7x12.3cm

Pachetul include:

1 set de x tăiere mor

note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o abatere de 1-3 cm

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

Tag-uri: moare de tăiere anul 2019, tăiere de metal moare cuvinte mici, moare 2021 mare, nuobe moare 2021, moare de tăiere 2021 chineză, moare f 2021, metal moare de tăiere sărbătoare, detașabil cu fermoar slider metal, titularul cardului de credit, muri tăiate, scrapbooking vara muri tăiate.

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model -
Model Tip pătrat

0 Recenzii

Adauga un comentariu