0,8 L În Aer Liber Usoare Din Aluminiu Camping Ceainic Ibric Ibric De Cafea În Aer Liber, Fierbător De Apă Pentru Camping, Drumeții Cu Rucsacul În Spate

(0)
Disponibilitatea:În stoc
73.68lei 30.96lei

Culoare:

0,8 L În Aer Liber Usoare Din Aluminiu Camping Ceainic Ibric Ibric De Cafea În Aer Liber, Fierbător De Apă Pentru Camping, Drumeții Cu Rucsacul În Spate

Puncte: 1、de Înaltă calitate Material: Fara rugina, rezistență la coroziune, rezistență bună la căldură, duritate mare, nici o deformare, structura firmei.

2、Aplicabile Capacitate: 0.8 L capacitate, care pot satisface cele mai multe nevoi.Este foarte convenabil de a transporta în jurul valorii de.Este foarte potrivit pentru camping, drumetii, backpacking, de călătorie, familie, bucatarie, drumeții, școală și alte activități în aer liber.

3、Ușor de Curățat: Acest ceainic mic cantareste doar aproximativ 200g.Camping ceainic este echipat cu un dispozitiv portabil sac de plasă, care poate fi folosit pentru focuri de tabără, camping, sobe, sobe cu gaz și sobe electrice.Camping ceainic este proiectat cu o grosime de mini-dovada de jos, rezistență la temperaturi ridicate și mai stabile în picioare.

4. Easy pentru a Utiliza: soba-top camping fierbător poate fi folosit ca un camping ceainic sau cafea filtru pentru apa clocotita, ceai, cafea, băuturi calde și supă.Potrivit pentru utilizarea în interior și exterior, în special potrivite pentru drumetii, backpacking, camping, călătorie, pescuit și picnicuri.

5、Cafea Bucurați-vă de Timp: Dacă sunteți de gândire despre a începe o excursie de camping sau de activități în aer liber, acest ceainic este alegerea perfecta pentru tine.Sau poate vrei să bei o băutură fierbinte în dimineața zilei de sâmbătă, este, de asemenea, bun.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați.

Descriere:

Acest aer liber Ceainic este echipat cu un dispozitiv portabil sac de plasă, care poate fi folosit pentru focuri de tabără, camping, sobe, sobe cu gaz și sobe electrice.

Caietul de sarcini:

O: mâner Verde

Nume: În Aer Liber, Fierbător

Material: aliaj de aluminiu

Brut greutate: 0,2 kg

Capacitate: aproximativ 0.8 L

Dimensiune: 13*8CM/5.12*3.15 în.Acoperire: aproximativ 8,3 CM/3.27 inch.De Evacuare a apei de aproximativ 2CM/0.79 în

Ambalare: sac net și cutie de culoare albă

Lista De Ambalare:

În Aer Liber, Fierbător De Apă*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: set de ceai drumeții, am titan oală, în aer liber de cafea din metal mese, melodii de camping, aliaj de aluminiu hardware, ceainic de camping mari, de la distanță cana de cafea, anod de aluminiu cazan, ceainic din silicon drumeții, cort de camping băiat.

Ori Da
De unică folosință No
Pot Ține Apă Clocotită sau Nu Aplicabile
Capacitate 0.8 L
Tip Oala
Cu Cooler Bag sau Nu No
Aspectul Runda
Pai Lungime Nici unul
Origine NC(de Origine)
Stil În aer liber
Numărul de Utilizatori 3
Metodă De Purificare A Apei Nici unul
Cu Tacamuri sau Nu No
Metodă De Purificare Nici unul
Material din aliaj de aluminiu
Geanta Stil Nici unul
Model Ceai Oală De Cafea

0 Recenzii

Adauga un comentariu