Bluetooth-compatibil placă de Sunet Microfon Webcast Personal de Divertisment Streamer Difuzat Live Karaoke pentru PC Telefon pe Calculator

(0)
Disponibilitatea:În stoc
146.56lei 105.54lei

Culoare:

Bluetooth-compatibil placă de Sunet Microfon Webcast Personal de Divertisment Streamer Difuzat Live Karaoke pentru PC Telefon pe Calculator

Caracteristică:

1. Profesionale tehnologie de reducere a zgomotului: Built-in dual DSP de reducere a zgomotului chips-uri și ECHO, placa de sunet voice changer are dual DSP de reducere a zgomotului chips-uri pentru a evita influența curentului de zgomot, asigura un sunet de calitate, cântă cântece frumoase, și reverberația (ECOUL) face sunetul este mai fermecător.

2. Efecte Multiple și de moduri: 6 reglare butoane, 16 efecte vii, 8 efecte de sunet interesante, respirație indicator, LED indicator de nivel.

3. Suport Multi-dispozitiv: compatibil cu un telefon mobil K cântec de difuzare în direct, dual mașină de difuzare în direct, computer mobil simultană a difuzat în direct, pe un calculator real difuzat live, computer acompaniament telefon mobil de difuzare în direct, și instrument muzical de intrare telefon mobil de transmisie live.

4. Multi-aplicatii: familia karaoke, chat-ul de voce, difuzat live, Facebook, periscop, difuzat live, Douyin, WeChat, Smule, etc., plug and play.

Caietul de sarcini:

Material: Metal shell

Încărcare USB: 5V

Capacitate baterie: 1000mAh

Suport microfon tipuri: de tip condensator, bobina se deplasează tip

Compatibil Bluetooth versiune: V5.0

Dimensiuni: 145*108*45mm

Greutate: 535g

Ambalare dimensiune: 135*100*30 mm

Pachetul greutate: 555g

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Placa De Sunet

1 X Control De La Distanță

1 X Cablu De Încărcare

1 X Manual De Utilizare

Tag-uri: ubuntu placa de sunet, vertino placa de sunet, sac creative blaster roar, creative sound blaster x3, apolo placa de sunet, creative pixuri sunet, aion placa de sunet, ideapad placa de sunet, v10 placa de sunet karaoke juca, usb 7 placa de sunet.

Tip De Interfață USB
Certificare Nici unul
Pachet Da
Numărul De Model sunet
Nume De Brand ALLOYSEED
Canale 2
Tip Extern
Origine NC(de Origine)

0 Recenzii

Adauga un comentariu