50Pcs Loki Graffiti Autocolante Estetice Rucsac Skateboard Notebook Pvc Impermeabil Decalcomanii de Copii Clasice Jucarii de Cadouri de Craciun

(0)
Disponibilitatea:În stoc
10.82lei 4.54lei

Culoare:

50Pcs Loki Graffiti Autocolante Estetice Rucsac Skateboard Notebook Pvc Impermeabil Decalcomanii de Copii Clasice Jucarii de Cadouri de Craciun

Material: 100% Vinil Pvc autocolant impermeabil.

Caracteristici:Sigur și Non-toxic,rezistent la apa, Zapada de protecție și Anti-soare,Lucios și Strălucitor,Gros și Durabil.În interior și în aer Liber de a folosi.Ușor pentru a lipi în mod repetat sau coaja off și nu va fi nici reziduuri.

Singură dimensiune: 4-6CM.

Pachetul dimensiune: 11 * 11 * 2 cm.

Greutate pachet: aproximativ 45 de grame (50sheets/set) .

1. Acest produs este fabricat din PVC de înaltă calitate din PVC, cu Protectie la Soare si rezistent la apa !Gaobao de înaltă definiție amendă de imprimare color super-rezistent la apa.

2.Intervalul de aplicare este foarte larg.Decorarea laptop-uri, calculatoare, track-pad-uri / tastaturi, sticle de apa, hydroflask, albume, oglinzi, mac-cărți, caiete, reviste, depozitare, skateboard, snowboard, biciclete, mașini, și orice altceva care vă puteți imagina.

3. Aparatul a fost deja tăiate, nu este nevoie să-l taie separat, acesta poate fi reutilizat fara a lasa urme atunci când este desprinsă.

Tag-uri: stickeres estetice, brosa loki marvel, pantaloni loki, moare disney, brose estetice, loki laufeyson cazul iphone, european jucarii clasice, disney ornamente de crăciun diy, ciuperci estetice rucsac, crăciun silicon autocolante.

Numărul De Model AG435
greutate 45 g
Lățime 4-6 cm
Origine NC(de Origine)
Garanție Nici unul
Înălțime 4-6 cm
diametru 4-6 cm
Caracteristici HD Imprimare, Rezistent la apă și protecție Solară
Nume De Brand Disney
lungime 4-6 cm
Varsta Recomanda 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+

0 Recenzii

Adauga un comentariu