12Pcs/lot Alimentat de la Baterie de Dovleac cu LED Pâlpâie fără flacără Lumânare Lumina Decor de Halloween Ornament Festivalul de Partid Decor Acasă

(0)
Disponibilitatea:În stoc
54.12lei 37.90lei

Culoare:

Caracteristici:

-Aceste lumanari sunt foarte ușor de utilizat și poate fi pornit și oprit cu comutator glisant.Fără fum, fără pericol de incendiu, seif aproape de copii, animale de companie și seniori.

-LED-uri de dovleac lumânare lampa realizate din materiale ecologice, sigure și inofensive.

-Trage păianjeni sau fețe zâmbitoare pe lampă pentru a înfrumuseța dvs. de iluminat.

-Materiale plastice și de economisire a energiei, fără flacără, pâlpâirea LED-uri tealight lumanarea de Halloween pentru a se asigura o îmbunătățire rapidă în atmosfera de Halloween.

-Minunat caută cu dovleac formă și culoare portocaliu, perfect DIY decoratiuni pentru Halloween / Craciun / petreceri tematice / carnaval / festival / sărbătoare și alte ocazii speciale în cameră, grădină, acasă.

Material: Plastic

Culoare: Portocaliu

Mare: 4.7 cm

Diametru: 4.8 cm

Alimentare cu energie: celule buton (incluse)

Cantitate: 12buc x Dovleac de Halloween Lumina(Baterie inclus)

Tag-uri: crăciun lumini solare pwoered, colorate mici lumânarea de crăciun, paris lumânare de crăciun, dragoste lumânare de crăciun, craciun fara fum de lumânare, w15 bec led acasă, 5 lumânarea de crăciun, luvi led-uri de crăciun, crăciun lumânare portocalie, crăciun lumânare.

Nume De Brand WNYZQ
Numărul De Model 36CZY647
Material Plastic
Model PLANTA, Fata, Animale
Origine NC(de Origine)
Ocazie Halloween, Petrecere, De crăciun, De paște, Ziua RECUNOSTINTEI, Petrecere De Ziua, Nunta Si Logodna, Eid al-Fitr, Marele Eveniment, Botez & Botez, Gen Dezvăluie, Anul Nou Chinezesc

0 Recenzii

Adauga un comentariu