1L Sticle de Apă Pliabil PP Silicon Moale Balon Cupa Sport în aer liber, Fierbător Ciclism Alergare de Băut Sticla de Călătorie Sticla de Apa

(1)
Disponibilitatea:În stoc
68.96lei 50.33lei

Culoare:

Descriere:

DESIGN INOVATOR: Pliabil și flexibil, economisește spațiu când este rulat și face portabil pentru utilizarea în aer liber.

Gura largă design face ușor de a adăuga apă și cuburi de gheață sau curat interior; capacul face convenabil pentru a bea; inovatoare de aer supapa de retur este ușor.

MATERIALE SIGURE: din silicon de calitate alimentară, nu ezitați să bea; perfect pentru ciclism, alergare, camping, drumetii, alpinism, de călătorie, exercitii fizice si de fitness.

NU VĂRSAȚI: sigiliul De silicon pe capac flip asigură sticla este sigilat și nu vărsați; chiar și atunci când sticla este cu susul în jos, atunci când nu există nici o stoarcere pe sticla corpului.

De CĂLĂTORIE ȘI în aer liber: Cea mai mare caracteristică despre pliabil sticla de apa este poate pliabil după ce bea.doar nevoie de timp scurt, lasa sticla cu apa de mare pentru o mini sticla de apa.

Economisi spațiu și ușor.va mai convenabil de sport în aer liber.

De CĂLĂTORIE ȘI în aer liber: Cea mai mare caracteristică despre pliabil sticla de apa este poate pliabil după ce bea.doar nevoie de timp scurt, lasa sticla cu apa de mare pentru o mini sticla de apa.

Economie de SPAȚIU: a Economisi spațiu și ușor.va mai convenabil de sport în aer liber.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Pliabil Sticla De Apa

Culoare: Roz, Verde, Albastru

Capacitate: 1L

Material: Silicon, PP

Dimensiune: Aproximativ 9.3x21x13.6cm/3.66x8.35x5.35inch(LxHx Capac Lungime)

Pachetul Include:

1 buc* Pliabil Sticla de Apa

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICIU de TRANZIT TIMP este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Tag-uri: sticla de 1l de metal, Sticla de 1 litru de infuzie de sticlă de apă, yanben sticla de 1l, slim 1l sticla de apa, fier de sticla 1l, pliabil din silicon flacon 1ltr, portabil 1l sticla de apa, pliabil sticle de apă 1l, silicon sticlă de 1 litru, 1l izolatoare sticla de apa.

Capacitate 901ml-1L
Nume De Brand HOUSEEN
Origine NC(de Origine)

1 Recenzii

  1. img

    Tanacat13 - 2021-10-27

    Sticla în sine este super! Dar capacul nu este foarte. 1. există o gaură în capac, prin care aerul începe în sticlă dacă bea printr-un tub. Și prin această gaură apa trece, chiar și atunci când sticla este închisă. Dacă ai pus sticla în rucsac și țineți-l undeva, se scurge. 2. capacul nu este de încredere. Pentru 3 zile, mustață s-a rupt maneta, care se deschide sticla.

Adauga un comentariu