1 Pereche 5 Dinți, Gheare Pantof Unghii Acoperiți De Zăpadă Gheață Alpinism Anti-Alunecare, Piroane Gheare De Prindere Crampon Pene De Pescuit De Iarna Pantofi Acoperi

(0)
Disponibilitatea:În stoc
4.30lei 2.98lei

Culoare:

1 Pereche 5 Dinți, Gheare Pantof Unghii Acoperiți De Zăpadă Gheață Alpinism Anti-Alunecare, Piroane Gheare De Prindere Crampon Pene De Gheață De Prindere Pantofi Stud

Caracteristici:

Ușor și simplu de gheață ghearele sunt potrivite pentru a fi în aer liber, alpinism, utilizarea în interior în gheață și zăpadă, vreme, mai ales pentru persoanele în vârstă și copii, atunci când ies în gheață și zăpadă sezon de schi.Utilizarea metodei este rapid, ușor de transportat și de lumină.

Acest produs este un pachet (2 buc/set).Acest produs este produse din latex, rezistenta la uzura, deoarece produsul are o bună elasticitate, dimensiunea este potrivit pentru utilizare.

Caietul de sarcini:

Material: importate de cauciuc + cuie de oțel

Culoare: Negru

Dimensiune produs: 110mm*50mm*10mm/4.33*1.97*0.39"

Net greutate: 42g

Brut greutate: 42g

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

1 Pereche x Crampoane

Tag-uri: slide-uri de rachete de zăpadă, gheață 10 piroane, standul copac alpinism accesorii, original alpinism, keo ghete pantofi, ușor de gheață de prindere, zoot pantofi de iarna, pantofi de zăpadă strălucitoare, mare crampoane mouse-ul, crampoane de metal.

Origine NC(de Origine)
Tip Crampoane

0 Recenzii

Adauga un comentariu