Universal Detasabila Fermoar 1/10buc Fermoar Metalic Kit de Reparare pentru Haina de Sac General Hogard

(0)
Disponibilitatea:În stoc
6.52lei 4.58lei

Culoare:

Universal Detasabila Fermoar 1/10buc Fermoar Metalic Kit de Reparare pentru Haina de Sac General Hogard

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1.Cap de rezervă pentru zip extractor: pachetul contine 1/10 piese de schimb pentru fermoar extractoare cu o dimensiune de aprox. 3.7 x 1.1 cm fiecare.Acestea sunt potrivite pentru cele mai multe sacoșe și articole de îmbrăcăminte.

2.Convenabil și Funcționale: cu fermoar înlocuire extractorul pe care îl puteți instala fără instrumente sau abilitățile de cusut, care rezolvă rapid hainele tale, te aduce confort mare chiar și atunci când sunteți pe drum.Este o soluție rapidă și eficientă în caz de un fermoar.

3.Material durabil: fermoar tab este fabricat din aliaj de zinc, este solid și durabil.Nu este ușor pentru a rupe sau deforma.Puteți alege diferite culori pentru a se potrivi obiecte.

4.Utilizate pe scară largă: Aceste fermoar metalic capete sunt potrivite pentru multe ocazii și poate fi folosit pe valize, jachete, genti, imbracaminte, haine, rucsaci, cizme și multe altele.De asemenea, puteți să le împărtășiți cu prietenii sau familia.

5.Dacă aveți orice întrebare,contactați-ne.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Pachetul Include:

1/10*Fermoar

Tag-uri: negru cu fermoar metalic, instrument de reparare kit de 10mm, îmbinare cu fermoar portofel, instrument de reparare kit demontare, multi fermoar sac de ambreiaj, solidă fermoar talie sac, fix fermoar metalic, fermoar de fildeș, metal, rotorul extractorului instrument, 9în1 instrument de reparare kit.

Origine NC(de Origine)

0 Recenzii

Adauga un comentariu