Desene Animate Drăguț Ghibli Miyazaki Anime Femei Sosete De Bumbac Harajuku Caracter Totoro Dungi Magic Girl Kiki Amuzant Echipajului Sosete

(0)
Disponibilitatea:În stoc
11.30lei 7.89lei

Culoare:

Dimensiuni: Gratuit dimensiune (EUR34-39),costum pentru femei

Livrare:

1) Vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2) cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.

3) Uneori urmări informații pot fi actualizare încet, vă rugăm să vă țineți pentru câteva zile și încercați să verificați pentru unele timp mai târziu.Feedback-ul:

1) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, suntem foarte recunoscători dacă ne dea feedback-ul pozitiv.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.

2) Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema .Contactați-ne:

Suntem un vanzator cinstit pe Denimdistribution.ro.Dacă aveți orice probleme, ne puteti trimite un e-mail sau de contact cu online chat.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

Tag-uri: ghibli șosete mici, față de pernă kiki livrare, chihiro ghibli jucarii, breloc kiki serviciu de livrare, pandantiv kiki livrare, studio ghibli sala, pantaloni ghibli, mens totoro șosete, aventura oră șosete, scurt manga șosete.

Ciorap Tip Casual
Material Poliester, Spandex, Bumbac
Gen Femei, De sex feminin, Fete
Stil De Culoare cer albastru gri galben roșu
Model Tip desene animate
Model Hayao Miyazaki Anime Totoro kiki
Grosime Subtiri (Vara)
Stil kawaii șosete șosete desene animate
Dimensiune EU=34-39
Tip De Element Ciorap
Numărul De Model YS614
Element De Lungime 23-25cm
Sezon Vara, Primavara, toamna
Nume De Brand silent copac si gratuit de vânt

0 Recenzii

Adauga un comentariu