Bicicleta Corn 4-Ton 125 Decibeli Furt De Protecție Electrică Clopot De Avertizare Încărcare Clopot De Biciclete Accesorii Pentru Motociclete

(1)
Disponibilitatea:În stoc
63.90lei 27.46lei

Culoare:

Bicicleta Corn 4-Ton 125 Decibeli Furt De Protecție Electrică Clopot De Avertizare Încărcare Clopot De Biciclete Accesorii Pentru Motociclete

Puncte: 1、de Înaltă Decibeli: 125dB mare decibel sunet de avertizare, să ai pe străzile zgomotoase, deschide drum fără obstrucție.

2、Ploaie, Praf și Șoc grad de Protecție: Nu se tem de vânt și ploaie, sigilat si praful de protecție IPX5 apă grad de protecție, de înaltă rezistență șoc de protecție, fără teama de a ploioasă de călătorie.

3、Dimensiune Mică și Volum Mare: Mici și rafinat, fără blocarea partea din fata a masinii, de înaltă calitate, buzzer face sunetul mai clar.

4、Instalare Rapidă: Ferm și stabil fixate cu curele silicon, usor de instalat, cu două curele silicon pentru a se adapta la ghidon de diferite diametre (22.2 mm-31.8 mm).

5、Furt Funcție de Protecție: apăsați Lung coada comutator pentru a activa furtul funcție de protecție.Atunci când cineva se mută de biciclete, claxonul va suna o alarmă.Alarma va suna timp de până la 15 secunde.Atunci când a declanșat, din nou, alarma va suna în continuare.Doar apăsați lung coada butonul pentru a elibera Sun la poliție.

Descriere: Bicicleta Bell este 125dB mare decibel sunet de avertizare, să ai pe străzile zgomotoase, deschide drum fără obstrucție.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Bicicleta Electrica Corn

Model: EH-1

Material: ABS+PC

Greutate: 36g

Decibel: 100-125dB

De încărcare de intrare: 5V-180mA

Capacitatea bateriei: 200mAh

Dimensiune: 38*60mm/1.5*2.36 în

Timp de încărcare: 1 oră și 20 de minute

Aplicabile ghidon: 22.2 mm-31.8 mm

Waterprotective rating: IPX5

Tonuri de apel: 4 tipuri

Lista De Ambalare:

Difuzor*1

Cablu De Încărcare*1

Alunecare De Protecție Mat*1

Curea*2

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

Tag-uri: o sonerie de bicicletă, accesorii pentru biciclete botella, scuter orn electric, trk accesorii pentru motociclete, knong clopot de biciclete, hulk clopot de biciclete, adextension biciclete electrice, accesorii pentru biciclete hito, propulsat clopot de biciclete, oiz clopot de biciclete.

Certificare Furtul De Protecție Clopot Electric
Numărul De Model Furtul De Protecție Clopot Electric
Nume De Brand LACYIE
Material ABS+PC
Tip Electric Corn
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Theft Protective Electric Bell

1 Recenzii

  1. img

    Gccooker - 2021-12-16

    BUONO

Adauga un comentariu