Utilitate Pisica Drăguț Cârlige Creative Adeziv Cârlig Strat Decorativ de Perete Cuier Suport pentru Cheie Prosop Rucsaci Pălărie Prosop de Depozitare Acasă

(0)
Disponibilitatea:În stoc
37.57lei 18.81lei

Culoare:

Utilitate Pisica Drăguț Cârlige Creative Adeziv Cârlig Strat Decorativ de Perete Cuier Suport pentru Cheie Prosop Rucsaci Pălărie Prosop de Depozitare Acasă

Caracteristici:

【Interesant de Design】 Înainte de a utiliza acest cârlig de perete, pisoi va ascunde.Atunci când utilizați acest cârlig, pisoi drăguț va apărea brusc și paza proprietarului elemente.

【4 Culori】 4 culori: roz, verde, albastru, galben, alb.Și expresii dintre cele patru pisici sunt diferite, și viața a devenit mult mai interesant atunci.

【Ușor de instalat】 Acestea sunt adeziv puternic cârlige care pot fi utilizate direct, după ce a fost lipit.Fiecare cârlig poate transporta 7 lire sterline.

【Premium Material】 - a Făcut de înaltă calitate ABS plastic, durabil suprafața este netedă și frumos.

【Utilitate Cârlige】 Acesta poate fi utilizat în camere de copii, camere de zi, dormitoare, bai să stea haine, pălării, genți, umbrele, prosoape, etc.

Caietul de sarcini:

Nume:Pisica Drăguț Cârlige

Material:ABS

Dimensiuni:6.5 x 13 x 5.3 cm/2.55 x 5.1 x 2in

Încărcare Ursul:3 kg/6.6 kg

Culoare:Ca Imagine Arată

Montare Sfaturi:

Pași de instalare: Înainte de a instala cârlig, vă rugăm să curățați perete și de a păstra suprafața uscată și fără praf și ulei; se Scoate autocolant adeziv pe partea din spate a cârlig; Lipiți-l pe orice suprafață netedă, apoi apăsați ferm pentru a elimina bulele de aer; este recomandat să stea timp de 24 de ore după lipirea pentru a vă asigura că produsul este firma; Sau de a folosi șuruburi pentru instalare.

Ușor de Utilizat: Două metode de instalare, folosind auto-adezive autocolante pentru a instala, nu este nevoie pentru a detalia, doar scoateți capacul pentru a lipi și de a folosi, nu va lăsa urme inestetice pe perete, cel mai bine este să curățați perete înainte de utilizare.Acesta poate fi, de asemenea, instalat prin șuruburi.

Pachetul Inclus:

1×Pisica Drăguț Cârlige

Tag-uri: croșetat fusta leef, 2 cârlige, keyou cheie de masina, gadget-uri acasă openers, acasă decorare accesorii ca, gay cârlig, oțel kawaii breloc, oamenii umerase, cârlig de sex feminin, michael cheie.

Origine NC(de Origine)
Model Tip Desene animate de animale
Material PC
acasă decorare accesorii Pisica Drăguț Cârlige
Culoare ca imagine arată
Numărul de Pc-uri 1 buc
Plastic Creative De Depozitare Acasă Decoratiuni De Perete Cuier
Carlig De Plastic Pumn gratuit
Încărcare Urs 3 kg/6.6 kg
suport umbrela Cârlige De Perete
Decor De Perete Creative Strat Adeziv
Nr. de Cârlige 1

0 Recenzii

Adauga un comentariu